Kaikkien aikojen joulu

Joulukortit postiin

Jaa

No nyt on taas vähän sellainen olo kuin olisi lajinsa viimeinen edustaja.

Kirjoitin eilen joulukortit, siis oikein sellaiset paperiset, ja laitoin ne postiin.

Postihan tarkoittaa meillä R-kioskia. Sieltä ahtaiden juoma- ja suklaahyllyjen seasta pitää sinun joulukorttisijasi löytämän.

Koska en tahdo jaksaa koko paikkaa, houkuttelin mieheni hankkimaan postimerkit. Oma vikani, en tullut maininneeksi, että tarvitaan joulupostimerkkejä. Sain siis nipullisen Angry Birds -postimerkkejä. Ah, niin jouluista:)

Vielä toistamiseen jujutin miestäni viemään nämä vihaisin lintumerkein varustetut kortit sinne samaiseen kioskiin.

Ehkä se on se yletön arkisuus, se hylätyn takapihan tai sotkuisen varaston fiilis, joka vaivaa minua tässäkin. Olisi jotenkin juhlavampaa luovuttaa korttikasa jonnekin mahonkitiskille kuin tipauttaa nippu kioskin muovilaatikkoon, josta ei ihan heti tiedä onko se tarkoitettu roskille, maidonkuljetukseen vai lähtevälle postille.

Sinnittelen vielä, mutta kyllä minutkin tehokkaasti siirretään sähköisten korttien lähettäjäksi. Onko teitä vielä muitakin, jotka lähetätte paperisia joulukortteja? Vai olenko todella lajini viimeinen ja jäinkö sammuttamaan valot?

Jaa

Kommentit (1)

Oi kyllä, paperiset korti tottavie! Ymmärrän, paperikorttien lähettäminen on hyvin kokonaisvaltainen juttu, aina merkkien valitsemisesta postittamiseen. Merkit voivat olla rumia tai vaikkapa liian isoja jne. Kirjamessuilla oli postilla iso osasto ja kylläpä nautin siitä palvelusta, informaatiosta ja pähkäilystä! Itellahan muuttuu taas postiksi, saa nähdä, miten palvelun käy! Joulukorttien saaminen on aivan ihanaa ja tämä mielessäni aion pitää tätä perinnettä sitkeästi yllä!