Kaikkien aikojen joulu

Joulun 2015 trendit

Jaa

Pääkuva Hemtex

Huurteinen ihmemaa, rauha ja rakkaus, isoäidin vintti, vaaleanpunainen on uusi punainen, ihanat muistot, suuri tyyneys...siinä muutamia tälle joululle kansainvälisesti ennustettuja trendejä, jotka näkyvät koristeissa ja muussa jouluisessa rekvisiitassa.

Toisaalta kulta, pronssi ja punakulta kimmeltävät, samoin kuin vintagehenkiset pastellit. Toisaalta taas tehdään paluu niihin asioihin, jotka oikeasti ovat tärkeitä, kuten koti ja rakkaus. Trenditeemoina vilahtelevat sellaiset sanat kuin onnellisuus, mustavalkoisuus, talvimetsä, luonnon joulu, luksus, sirkus, klassinen joulu tai skandinaavinen joulu.

Kuva H&M

Väreissä ovat edustettuina vaaleanpunainen, punainen, purppura, sininen, vihreä, oranssi, ruskea, harmaa, musta/valkoinen ja erilaiset metallivärit. Pinnat ovat joko karheita luonnonmukaisia, betonia ja puuta ja sileitä, lasia ja metallia, tai käteen miellyttävältä tuntuvaa paperia.

Kuva Ellos

Näiden inspiraatiokuvien perusteella voi miettiä, saako oman joulun koristemaailmaan ujutettua jotain vuoden 2015 trendielementtejä, jos niin haluaa.

Miten sinä? Innostutko joulukoristeiden uusista trendeistä vai pidättäydytkö siinä tyylissä, jonka olet kerran valinnut?

Jaa