Kaikkien aikojen joulu

Kaikkien aikojen Joulu on täällä!

Jaa

Tästä se kaikkein aikojen joulu alkaa. Kirjaimellisesti.

Tänään kauppoihin ilmestyi kyseinen joululehti, ja tänään aloitan postaukseni tässä osoitteessa.

Joulu on pimenevän vuodenajan pelastus, ja sitä mieletöntä iloa haluan olla välittämässä. Kertoilen täällä erilaisista jouluun liittyvistä intohimon kohteistani ja joulun ilmiöistä. Olen hulluna upeisiin joulukuusiin, ohuimmista ohuimpiin lasikoristeisiin ja joulun tuoksuihin, mutta ennen kaikkea siihen käsin kosketeltavan hienoon tunnelmaan, joka lopulta kiteytyy ja tiivistyy.

Minulle, niin kuin varmaan monelle muullekin, joulu voisi olla ainainen.

Onneksi tätä tunnelman luomisen aikaa on vielä reilut kaksi kuukautta. Tehdään tästä joulusta ihan paras yhdessä. Katsotaas, millainen hysteria saadaan aikaiseksi!

Tervetuloa.

Jaa

Kommentit (5)

Minäkin rakastan ohuita lasikoristeita! Viime vuonna en uskaltanut laittaa niitä joulukuuseen, koska meille tuli uusi kissa. Mutta nyt tiedän, ettei meidän Juuso leiki joulukuusen koristeilla, joten saan taas ripustaa kuuseen hienoja lasipalloja.
Hauskaa, etten ole kylän ainoa, joka pitää lasikoristeista:) Kissat ja lasikoristeet saattavat olla toimiva kombinaatio. Meillä on kokemusta viidestä kissasta. Kuusi ei ole kertaakaan rojahtanut, ja rikkoutuneiden koristeiden määrä on kovin vaatimaton. Mutta yksilöitähän kissatkin ovat.
Oi, ihana blogi! Onpas kiva innostua joulusta!
Hei Ruusa! Hauskaa, että löysit tänne ja tervetuloa iloiseen jouluseuraan. Täällä saa innostua joulusta täysin pidäkkeettömästi:)
Jä mäkin tykkään ohuenohuista lasipalloista, joita olen ostellut antiikkiliikkeistä ja kirppareilta. Lapsen kanssa vähän jännitin viime vuonna, meneekö monta rikki, mutta ihme kyllä ei yhtään :)