Kaikkien aikojen joulu

Kaikkien aikojen Joulu on täällä taas!

Jaa

Onpa hauskaa olla täällä taas kymmenen jouluttoman kuukauden jälkeen. Olen palannut, ja olen omalta osaltani luomassa joulunodotustunnelmaa postauksillani.

Tänään ilmestyy Kaikkien aikojen Joulu -lehti vuosimallia 2015. Sen tekeminen alkoi jo viime jouluna. Lopputulos on lähes vuoden työ (no ei tietenkään kenenkään päätoiminen). Kuvauksia pyritään tekemään paljon oikeaan vuodenaikaan, koska silloin on oikeanlainen valo (lue: ei valoa), joulutavaroita ja joulukukkia on saatavilla ja ainakin jossakin päin Suomea on myös lunta. Nyt tämä projekti on paketissa ja tullut painosta ulos pöydälleni. Toivottavasti Kaikkien aikojen Joulu on myös sinun postilaatikossasi.

Haluan heti kuulla, mitä mieltä olet Kaikkien aikojen Joulu -lehdestä ja mitkä olivat sinun suosikkijuttujasi? Ja millaisia juttuja toivoisit ensi vuoden joululehteen? Kerro ihmeessä, odotan innolla.

Tervetuloa takaisin myös sinä hyvä lukijani!

 

Avainsanat: 
Jaa

Kommentit (11)

Tästä se lähtee!
Juu, kyllä se joulu sieltä tulee. Pari kuukautta ja hups.
Nyt on lehti haettu kaupasta, joulu voi alkaa! Hyvältä näyttää, jälleen kerran. Kiitos!! <3 t. Teija / Joulureki
Kiva kun tykkäät ja kiva kuulla myös sinusta Teija! Toivottavasti joulu on edelleen tärkeällä sijalla elämässäsi:)
Tokihan! Joulu on aina yhtä tärkeä. :) Nyt on taas uutta virtaa joulubloggaamiseenkin luovan tauon jäljiltä.
Ensivilkaisulla näytti oikein hyvältä. Viime vuonna olin lehteen vähän pettynyt, esitellyt kodit eivät olleet mielestäni tarpeeksi erilaisia. Tänä vuonna paljon parempi :) Ja kissanystävää aina ilahduttaa, kun lemmikeistä jaloin on päässyt kuviin!
Hei Riikka, mukava kuulla, että tänä vuonna onnistuttiin paremmin. Kyllä kissat ovat kuvansa ansainneet :)
Hei! Yleensä en anna palautetta tekijöille, mutta nyt on pakko tehdä poikkeus luettuani tämän vuotisen Kaikkien aikojen Joulun. Se on ehdottomasti yksi parhaista joululehdistä, joita yli 15 v kestävällä jouluttajanurallani on tullut vastaan. Erityisesti ilahduttaa päätös nostaa teemoiksi juuri kierrätys, diy ja edullisuus -ja tuomalla ne hyvällä maulla esiin. Olin positiivisesti yllättynyt esim. käytännön vinkit-osiosta liittyen perheen mahdollisesti pieneen budjettiin yms- asioita joita et yleensä joululehdistä lue niin suorilla sanoilla. Ihanaa siis, ettette ole jääneet vain fiilistelemään kauniita asioita, vaan olette ottaneet mukaan realismia – ja silti lehden fiilis pysyy positiivisena. Pienellä budjetillakin saa hyvän joulun tehtyä. Tämä muistutus on erittäin tervetullut ja mielestäni olette onnistuneet siinä hyvin. Joulu kun on paitsi fiilistelyä ja kauniita asioita, myös rahapussia verottava kulutusjuhla. Kiitos siis tekijöille!
Kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi. Jouluun ja sen tunnelmaan täytyy kaikilla olla oikeus.
Hei! Olen monta vuotta saanut kotiini tuon lehden, tänä vuonna se oli minun mielestäni täysi fiasko. Suuren suurena joulun ystävänä en löytänyt sieltä mitään muuta ihanaa kuin se mustikanvarvukuusi! Olin todella, todella pettynyt. Esimerkiksi Joulu Maalla oli taas ihan täydellinen lehti tällaiselle jouluhöperölle.
Auts. Onpa todella harmillista, ettet löytänyt itsellesi mitään jouluista. Millaisia asioita olisit toivonut lehteen?