Kaikkien aikojen joulu

Lahja isälle

Jaa

Jo näiden muutamien postausten jälkeen tiedätte, että joulukoristesuhteeni on jotenkin, hmm miten sen sanoisi: yli-innokas. Siksi ei ehkä ole ihme, että viihdyn erinomaisen hyvin joulukoristekaupoissa tai suurten tavaratalojen tunnelmallisissa joulumaailmoissa. Tässä suhteessa pisimmän korren vetävät Lontoon Harrods tai New Yorkin Macy´s.

Ns. normaalissa elämässä en ole lainkaan koristeluun taipuvainen, mutta joulu näköjään vapauttaa minussa jotain piilevää, lähinnä itämaisen hörhelöprinsessan.

Pohjoismainen design ja tyylikkyys saivat taas kyytiä, kun pari vuotta sitten olin Stockmannin jouluosastolla tarkoituksenani ostaa lumisadepallo-soittorasia. Noh, nehän nyt vain ovat omanlaisiaan, eivät ihan minimalismia suosivan suosikkeja.

Mutta voi kuulkaas sitä kuhinaa, mitä Argos-hallissa näiden soittorasioiden ympärillä oli. Hyvä, kun pääsin lähellekään palloja, sillä hyllyn ympärillä parveili aikuisia miehiä. He nostelivat näitä palloja ilmaan, ravisuttelivat lumisadetta, vetivät vieteristä soittorasian soimaan ja sädehtivät silmillään.  Niin nopeaa muutosta aikuisesta miehestä joulupukkia posket punaisina odottavaan pikku poikaan en ole koskaan nähnyt.

Sellainen ilo oli lähes itkettävää.

Jos siis isänpäivälahja on vielä hankkimatta, ostakaa hänelle lumisadepallo-soittorasia! (Tämä ei ole mainos, eikä tehty yhteistyössä kenenkään kanssa.)

Avainsanat: 
Jaa