Mrs. Christmas

Herkkuarvonnan voittaja ja kolmas kilpailu

Jaa
Suklaa, joulutortut ja riisipuuroa. Tykkään kyllä kaikista herkuista ympäri vuoden.
 
Seuraavaksi pääsette jakamaan jouluisia runoja! Jätä värssy kommenttikenttään, ja olet mukana huippuhienojen Muumipatalappujen ja -kinttaan arvonnassa.

 

Avainsanat: 
Jaa

Kommentit (29)

Joulu rikkaan, kärsimys köyhän?
Joulu tuo tullessaan ison ilon, ja ehkäpä myös muutaman lisäkilon. Mutta ei huolta nyt asiasta tästä, vaan nautitaan elämästä!
Joulu tule, ilo tule, kynttilät syttyköön tuokoot toivoa sydämiin, on joulun aika rakkahin juhla mitä mainioin, tule valo, tule joulu, kaikille rauha!
Taas on se aika, ihmeellinen on joulun taika! Tonttu kurkkii tuolla, mitä lie. Luminen on tie, minne vie. Joulukirkko kutsuu, tietää Pirkko. Rauhaa on etsittävä sydämestä, sitä ei mikään estä. Joulu tulee kaikille, sulle sekä Maikille!
Loistaa kuu ja illan tähti, tontut ne hämyssä liikkeelle lähti. Minne vain kulkee tonttujen retki, siellä on ilon ja riemun hetki.
Lumivaipan alla uinuu maa, hämy laskee ylle tienoon. Luonto huokuu rauhan tunnelmaa, mielen johtaa joulun viettoon. Jouluaaton lempeä hiljaisuus valaa iloa sieluillemme, on lämmin yhdessäolon tilaisuus, jonka luomme rakkaillemme.
Onnea on jouluyön hiljaisuus, kirkas tähtitaivas, avaruus.
Joulu oi joulu tule jo, saa kinkkua ja pipareita maistaa. Kunhan muistaa ensin kinkun ja piparit paistaa. Hyvää joulua kaikille!
Pienet töppösten jäljet lumessa näin, kaksi tonttua kulki käsikkäin. Ohi on kiire tonttujen, nyt on aika rauhan ja rakkauden.
Touhua, tohinaa hiljaisuutta,rauhaa Muistumia menneitä unelmia uusia Joulu on.
Joulupuuro aina jouluaattona maistuu, sillävälin joululaatikot paistuu.
Hiljaisten hankien sinistä taikaa, joulu on ihmeiden iloista aikaa.
alkaa marraskuu joulukuuksi kääntyä, ja mieli iloiseksi vääntyä. on kiirettä, hössötustä, pikku tontun puuromassun pömpötystä.lapsoset jo innoissaa supisee, mitä lahjapapereissa rapisee? isäkin jo kuusen kotiin kantaa, lapset kultanauhoin sille säihkeen antaa. keittiöstä kantautuu tuoksu herkkujen, kinkkujen ja laatikoiden. aattoaamuna joulukirkkoon vanha heppa meidät kuljettaa, vaikka minua vielä nukuttaa. mummin viereen istahdan, puoliunessa torkahdan. illalla pukki ovehen kolkuttaa, ah, voi sitä meteliä ja kiljuntaa. kaikki lahjansa avaavat, yhdessä pukille tavaavat: K-I-I-T-O-S! saadaan vähän valoa tähän pimeyden aikaan, siitä saamme kiittää joulun taikaa. ❤
Piparin tuoksua, tonttujen juoksua, sitäkö joulu on? Huisketta tuisketta salaisuus kuisketta, sitäkö joulu on?
Ihana on tämä aika, tähän kuuluu tietty taika. Joulu, kivempi kuin koulu
Hieman punaista, hieman vanhaa lapsuuden jouluistani lainaan, niistä aina uudelleen jouluni teen.
Älä laske kaloreita,laske tähtiä,älä polta päreitä,polta kynttilöitä. Nauti tunnelmasta ja tuoksuista ja köllöttele usein. Rauhaisaa joulunaikaa!
Kuinka tuntee joulun? Onko se kuulaita talviöitä, kirkkaana loistavia tähtivöitä? Tai kenties niin kauniisti lepattavia kynttilöitä? Aion käpertyä omaan joulumaailmaan, siihen, joka jokaisen aisti saa tuntemaan, en ala perinteistä ressiä ottamaan, kunhan vaan ollaan ja oleskellaan. Tahdon tuntea tuoksun kuusen, nähdä hiutaleiden leijuvan puuhun, tuntea lämmön keskellä yhdessäolon, enkä keskittyä mihinkään muuhun.
Kädestä, jalasta vai päästä haukkaisin, aloittaisin joulun ja piparkakun. Onhan se tietysti lystikästä muovata ihmisen muotoiseksi jokin mikä sitten syödään.
Kun talvella linnuille ruokaa laittaa, Jouluna ruoka itselle paremmin maittaa. Linnut kiittävät laulamalla, oman kodin ikkunan alla.
Joulun tuoksut ja maut, ne melkein jo haistaa ja maistaa voin.
Joulu valkoinen jo luoksemme koitti, kanelin ja kardemumman tuoksuinen tunnelma voitti. Jouluna kaikille toivomme rauhaa, vaikka meri etelän rannoilla pauhaa. Suomen joulu on lämmin ja hyvä, mielemme täyttää toivo ajasta paremmasta syvä. Joulupöytään kinkut, laatikot ja lohikin löytää, käykäämme siis kohti joulupöytää!
Joulu on valoa kynttilöiden,valkeaa unelmaa talviöiden.
Joulu se tulla jolkottelee pitkin maantien laitaa ranskan leipä kainalossa ja paljon voita päällä.
Joulun iloa ja valoa
Joulu se tulla jollottaa ja minä se vaan möllötän ihankuin oisin töllötin.
Joulu juhlista jaloin .Tänään siihen leipomaan aloin, tortut piparit muottiin valoin. Nytpäs on Joulu mieli avoin, siispä tonttujen paketit lahja säkkeihin jaoin,ja Joulua rauhallisin mielin odottamaan aloin.
Joulu tuo tullessaan ison ilon, ja ehkäpä muutaman lisäkilon. Mutta ei huolta nyt asiasta tästä, vaan nautitaan juhlasta valoisasta.
Jouluhan tuli, siinä moni ihana herkku masuihin suli mutta kohta taas taivaalla säihkyvät ilotulitustulet:)