Mrs. Christmas

Juodaan vielä lähtökahvit

Jaa
Vanhan kansan joulunaika jatkuu vielä tovin, mutta minun on aika kiittää teitä. Kahmaisen suuhuni viimeiset tarjouskonvehdit, pakkaan tontut laatikkoon ja käännän katseeni kohti kevättä. Toivotan tervetulleeksi hanget ja pakkaset - Joulupukin tuomien villasukkien ja kinttaiden turvin selviän, kunnes aurinko taas lämmittää. 
 
Minun jouluni oli sellainen kuin toivoinkin, rauhallinen ja täynnä rakkaita ihmisiä. Uuden vuoden tavoitteeksi voisin asettaa sen, että tällaisia hetkiä mahtuisi elämään useamminkin kuin kerran vuodessa.
 
Juuan vielä lopuksi kahavit, kuten kotiseudullani sanotaan. Arvon kommentin jättäneiden kesken kuvassa näkuvän kahvi- ja teesetin. 
 
Kaunis kiitos jokaiselle lukijalleni. Tuokoon vuosi 2017 elämäänne paljon onnea, menestystä ja rakkautta.
 
Avainsanat: 
Jaa

Kommentit (18)

Hyvää tulevaa vuotta sinulle.
Onnellista Uutta Vuotta Sinulle ihanissa villasukissa.
Oikein Hyvää Uutta Vuotta!
On hyvä jatkaa uuteen vuoteen sydän täynnä joulun rakkaita ja lämpöisiä muistoja. Oikein antoisaa ja mukavaa tulevaa vuotta sinulle, Mrs. Christmas!
Onneksi joulu on taas vuonna 2017❤️
Lähtökahavit kannattaa aina juoda! Ja rauhankahavit, klo 14, joka päivä :)
Onnellista Uutta Vuotta! Lähtökahviin on aina aikaa.
Toivotan paljon iloa ja valoa vuodelle 2017 sinulle ja rakkaimmillesi! Olkoon tuleva vuosi vähintään yhtä hyvä kuin edellinen. Nyt nautitaan pitenevistä päivistä ja lisääntyvästä valosta kun kuljetaan kohti kevättä.
Ihanaa uutta vuotta ja tulevia jouluja!
No, pitäähän kahvit juoda ja onhan se mukava juoda kahvi hyvässä seurassa. Onnea ja iloa vuodelle 2017.
Hyvää uutta vuotta! Kahvihetki on aina paikallaan.
Kiitos blogistasi !
Iloa ja valoa! Kiitos sinulle ihanasta blogista ja piristävistä arvonnoista! Kaikkea hyvää elämääsi vuonna 2017!
On ollut ilo lukea blogiasi ja ihailla kauniita kuvia joulua odottaen! Kiitos ja ihanaa tulevaa vuotta! Toivon meille kaikille runsaasti rauhallisia kahvi- ja teehetkiä pitkin vuotta. :)
Ihanaa uutta vuotta ja maistuvia kahvihetkiä!
Onnellista uutta vuotta! <3
Kiitos blogista! Meillä kyllä vielä joulukausi jatkuu vielä nuutinpäivään asti. En raaski pakata vielä tonttuja pois. Joulu on ihanaa aikaa!
Joo, joulu jatkuu aina pahaan Nuuttiin asti. Ihmetyttää tämä "elokuusta joulua" -mentaliteetti. Mielestäni kaikki tulee ajallaan, mutta nykyihmisen pitää aina päästä vähän ennakoimaan. Ei malteta odottaa... Minun jouluni alkaa ja tulee aina alkamaan ensimmäisestä adventista. Silloin sytyttelen kynttilät synkän syksyn jälkeen ja nautin... En siis lähde sekoittelemaan venetsialaisia tai halloweenia tähän systeemiin. Enkä ole kyllästynyt koko jouluun tapaninpäivänä... Tuomaanpäivänä laitan kranssin oveen, aattona tuon kuusen sisään ja koristelen. Ja pidän sitä Nuutin-päivään asti, jolloin heitän kuusen ulos ja koristeet laatikkoon. Koska en pidä myöskään siitä, että ne jouluvalot vilkkuvat vielä pääsiäisenä. Ja arvatkaas, koska ostan Runebergin tortun? No tietysti 5.2.! Siihen asti härkäviikkoja ja reikäleipää! Hyvää uutta vuotta!