Olgan kotona

Äidin hyvä piilo

Jaa

Terveiset Sveitsistä! Sinkoilin lähes 2 päivää pihalla, jotta sain kaikki asiat Marttilassa siihen kuntoon, että pystyin lähtemään kolmeksi päiväksi reissuun. Olen tutustumassa A. Vogelin Sveitsin tehtaisiin tulevia yhteistyökuvioita varten. Nyt jo toinen ilta yksin hotellissa, takana hauskoja kokemuksia ja mahtavia uusia tuttavuuksia ja silti ristiriitaisesti minulla on myös ikävä kotiin.

Soitinkin tänään Tuukalle samalla kun kävelin St. Gallenin katuja ostoskassit kädessäni kuin mikäkin kosmopoliitti ja sanoin että ikävä on kotiin, mutta en taaskaan voi välttyä siltä ajatukselta että olisi kiva joskus vain ottaa ja muuttaa edes vuodeksi ulkomaille, koko perhe. Tuukka oli samaa mieltä, mutta se on eri asia koska tuo ikuisuuspuheenaihe tulee toteutettua. Miksi se oma elämä tuntuu kotoa katsottuna niin monipuoliselta ja täydeltä ja taas täältä kaukaa katssottuna niin paljon pienemmältä? Mikäs siinä, pieni on kaunista.  

Kaikista eniten ikävä minulla on kyllä Torstia. Pikku Toppe varmaan ajattelee että äiti on mennyt tosi hyvään piiloon. Kauaa ei tarvitse onneksi etsiä, keskiviikkona äiti löytyy piilosta ja Marttilan kokoonpano on taas ennallaan. 

 

Jaa

Kommentit (11)

Voi kuinka ymmärrän tuota ajatustasi hyvin.. työmatkat yksin tekee hyvää mutta silti niitä pieniä on ikävä! Itse pääsen puolen vuoden välein Köpenhaminaan kolleegoiden kanssa POMPdeLUXin kick offiin ja se on kaiken sen arvoista! Mahtavaa on kuitenkin se kotiinpalaamisen ja jälleennäkemisen riemu erossaolemisen jälkeen. Silloin kaikki tuntuu taas kokonaiselta :) <3 Nauti lomastasi! T. Willa Wanillan Mirjami
Auta Olga!! Tämä ei nyt liity tähän kirjoitukseen, mutta muistan joskus lukeneeni blogistasi semmosen luonnonlääkitsemis/lääkekaapin sisältö jutun,jossa hehkutut ettet enää pelkää herpestä,niin hyvän lääkkeen siihen olit löytänyt. Mikä se oli? Mulla on mailmaakin isompi erittäin kipeä rakkularöykkiö naamassa ja koska imetän,en halua syödä tai käyttää perinteisiä apteekin lääkevoiteita joista ei muutenkaan ole koskaan mitään apua. Vinkkaatko siis tästä sun hyväksi havaitusta aineesta jotta saisin helpotusta olooni :)
Se oli joku mehiläisvaha juttu..
Blogissa Lokakuu 2013, Marttilan kotiapteekki löydät tekstin (jonka laitoin kommentiksi tonne perään ja tajusin vasta sen jälkeen että olisin voinut vastata näin suoraan) ja linkin josta pääset herpesvoide-nettikauppaan suoraan :)
Ehkä tuo Topen punahatun värinen tutti vähän lievittää ikävää ;) (On niin somasti ensimmäisen kuvan kanssa sävy sävyyn) Olisipa kiva kuulla tästä "Vogel-matkasta" enemmän millaista siellä oli....
Herpesvoiteen kyselijälle suoraan lainaus blogista; "3. Minä olen allerginen apteekista saataville huuliherpesvoiteille, enkä voinut hoitaa kiusallisia yskänrokkoja oikein mitenkään. Sain vinkin Herstat- voiteesta. Se on luonnontuote ja siinä on aivan käsittämättömän hyväntuoksuinen ja miellyttävä, huulirasvamainen koostumus. Vie kivun ja tykytyksen pois, auttaa heti, kovettamatta. Tätäkin ostan netistä. Aikaisemmin huuliherpes oli minusta todella ikävä vaiva ja oikein stressasin kun huomasin että suunpieltä alkoi kutittamaan. Täytyy sanoa että tämän voiteen ansiosta suhde yskänrokkoihin muuttui ja nyt olen päässyt vaivasta lähes kokonaan koska stressaaminenkin loppui. Ihan superlöytö!"
Kiitos vinkistä,voidetta tilattu :)
Voi Sinua Olga ikävinesi..... Toppe Toropaisella on ollut tosi kiva olla iskän ja tyttöjen kanssa himassa Marttilassa. Tekee hyvää niin Sinulle kuin koko Marttilan väelle,että äitiskä käy hiukkasen tuulettumassa. Ja sitten se ihana jälleentapaaminen,pikkuväen ( ja myös tietysti sen kaikkein isomman POJAN...!) syliinjuoksu ja tiukka puristus kaulan ympäriltä = MAAILAN IHANIN TUNNE ! Elämä on juuri tätä lähtemistä ja palaamista.
Oi miten mielenkiintoiselta kuulostaa tämä Vogel-kuvio, jatkoa odotellaan. Ps. Ja olet kyllä upea vaimo ja äiti. Jo pienelläkin irtiotolla "arkiraatamisesta"on ikävä kuitenkin kotiin :)
Säännöllisesti Olga, sinun blogiasi lukeva; tämä Vogel on huippu juttu. Olen antanut lapsilleni aikoinaan mm. BioStrathia, ja itsekin käyttänyt sitä yli 30 v sitten:)
Voi että sentään nuo A.Vogel-kuviot!!! Nyt iski kyllä kateus, että olet päässyt käymään tuolla paikan päällä. Odotan kanssa innolla, että mitä yhteistyö-juttuja on luvassa. Tuo A.Vogel on yksi maailman ihanimpia kansainvälisiä yrityksiä, voi kun kaikki kunnioittaisivat luontoa ja eläimiä siten. Aina löytyy kaapista joitain Vogelin tuotteita, Echinaforcea on aina ja nyt on sitä uutta Molkosan Fruitia, kun mulla on "laiska" ruoansulatus, liian laimeat mahahapot ja vielä surkeammaksi meni todella pahan vatsatulehduksen jälkeen, niin tuon Molkosan Fruitin pitäisi auttaa tuossa ruoansulatuksessa vahvistamalla entsyymejä. Hyvän makuista ja on ainakin turvallinen käyttää, kun kammoksun kaikkia kemikaaleja ja epämääräisiä synteettisiä lääkkeitä ja tuotteita. Tuota uskaltaa käyttää hyvällä omallatunnolla.