Olgan kotona

"Äidin masussa on tyttö!"

Jaa

Ei edelleenkään uutisia Rositan vasikkarintamalla, mutta muita uutisia kyllä, nimittäin ihmisvauvauutisia. Kävin ottamassa vatsastani tällaisen kuvan viime viikolla, eli lehmä ei ole ainoa joka tässä taloudessa sai tiineystarkastuksessa positiivisen tuloksen.
Vatsa alkaa jo kasvaa, joten mitä tätä asiaa tämän enempää peittelemään. Olemme jo jonkin aikaa pohtineen pitäisikö kuitenkin vielä tehdä yksi lapsi. Nyt kun sellainen on tulossa, olen iloinen ja ylpeä että minusta tulee taas ja vielä kerran äiti.
Tyttöjä tämä uuden lapsen odotus mietityttää kovasti. Helga kysyi juuri että ”Kuinka monta vuotta siihen vauvan syntymiseen on?” Hilma puolestaan ilmoittaa lähes kaikille vastaantuleville että ”Äidin masussa on tyttö.”
Tulevan tytön sukupuolesta ei siis ole tietenkään mitään oikeaa tietoa, mutta mikäli vanhat merkit paikkaansa pitävät niin Hilma saattaa hyvin olla oikeassa.
Koitan kuitenkin olla mahdollisimman pitkään mahdollisimman ”vähän raskaana”. Ratsastan niin pitkään kun se vain tuntuu hyvältä ja muutenkin touhuan entiseen malliin. Ensimmäisen raskauden aikana sitä tiedosti asian oikeastaan koko ajan, nyt sen onnellisesti unohtaa jatkuvasti. Silti tämä tyyppi on aivan yhtä tervetullut perheeseen kuin aiemmatkin. Ja jälleen kerran, onhan tämä jännää!

Jaa

Kommentit (31)

ihanaa! Onnea koko perheelle. :)
Oikein paljon onnea kummallekkin odottavalle ja koko perheelle! Olipa ihana yllätys tällaiselle harmaalle sadepäivälle. Kiitos kun jaksat piristää kirjoituksillasi ja yllättää uutisilla.
Oi, onnea oikein paljon odotukseen ja koko perheelle! :)
Onnea paljon koko perheelle! Ihania uutisia <3
Onnea onnea paljon koko perheelle ja tsemppiä odotukseen! Aivan ihania uutisia, nauttikaa! :) Ja kiitos blogistasi!
Lämpimät onnittelut Sinulle. Olen saanut blogistasi paljon vahvistusta omiin unelmiini, kiitos!
Oi, onnea hirrrrveästi paljon!! :) Ihanaa, kun teille tulee uusi vauva ja tehkää vaikka lisääkin... ;) Olet hyvä äiti. Tsemppiä! Olipa mukava uutinen.
"...pitäisikö kuitenkin vielä tehdä yksi lapsi..." TEHDÄ? Jännää, että jotkut senkun päättää, että nyt TEHDÄÄN... Onnea!
Mahtavan paljon onnea! :) Tosi ihana asia! :) Ja kuten joku tuossa aiemmin kirjoitti tuosta tekemisestä, niin onhan se nykypäivänä vähän niin kun on kaikenmaailman ehkäisyt puolin jos toisin jotka pitää lopettaa siksi aikaa kun yrittää jne. Ei se sieltä välistä itsekseen tupsahda :) Super hienoa kuitenkin teille, että tupsahtaa! Oon lukenut sun blogia vasta vähän aikaa, mutta maalaistyttönä (eikä Iitistä kauhean kaukana kotoisin olevana) ihastuin oitis tähän tavalliseen arkeen. :) Kiitos!
Lämpimät onnittelut perheellesi Olga :)
Wau!Onnea tytöstä tai pojasta! Olen aamuisin rynnännyt koneelle katsomaan onko lehmä-vauvaa syntynyt ja nyt onkin muita ihania uutisia!:) Kaikkea hyvää odotukseen! Jotenkin sitä osaa olla paljon luontevammin,kun on jo ennestään lapsia.Tietää jo mikä tuntuu hyvältä ja mitä pystyy tekemään odotuksen aikana.
Onnea odotukseen koko perheelle! Ja olehan kuitenkin varovainen isojen eläinten - niin lehmien kun hevostenkin - kanssa. Meillä elettiin kauhun hetkiä kuopusta odottaessani, kun porukan kiltein hieho pelästyi jotain ja runttasi emäntänsä karsinanaitaa vasten. Onneksi mitään pahempaa ei kuitenkaan käynyt, mutta sain ikimuistoisen oppitunnin siitä ettei siihen kilttiin ja tuttuunkaan eläimeen voi koskaan ihan täpötäysillä luottaa...
Lämpimät onnittelut, lapset ovat ihania :)
Tällaiset uutiset on aina ihania! Onnea ja hyvää oloa odotukseen!
Oikein paljon onnea!:) Tätä sun blogiasi on ihana lukea ja katsella sun ottamia hienoja kuvia!! Oikein paljon onnea vielä!!!:)
Onnea onnea ! Löysin sun blogin ja olenpa eilisen illan ja tämän päivän aikana lukenut kaikki kirjoitukset ! Kiva lukea normaalista arjesta, etenkin näin Iittiläisenä :) Kovasti odotan tänä kesänä kuvattuja jaksoja TVstä ulos :)
Oij ihanaa ja paljon onnea <3! Tälläset vaan niin piristää ja ilostuttaa :)) l
OIj ihanaa! Paljon onnea! <3
Lämpimät onnittelut ja oikein hyvää vointia sinulle. Blogistasi tulee aina hyvälle tuulelle. Onni löytyy arjesta, niinkuin MLL:n hyvä vanha slogan kertoo. Hyvää elokuuta Sinulle ja perheellesi!
Paljon, paljon onnea! Olen löytänyt blogisi vasta tässä kesän aikana ja nykyisin tulee säännöllisesti kurkattua, olisiko jotain uutta ilmestynyt. Ihanan tavallisia asioita täältä löytyy, mukavaa vastapainoa muoti&tyyliblogeille :-)
Ihanaa odotusaikaa teille!
Suuren suuret onnittelut uudesta maha-asukista koko perheelle! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaan, nyt vasta uskallan tänne kirjoittaa ;) Mutta kiitos tästä! On ihana lukea teidän elämästä, sillä siinä on paljon samaa kuin omassa tulevaisuusdessani ja toiveissani. Ihanaa mammailua sinulle ja Rositalle! :)
Oikein paljon onnea sekä omasi että Rositan odotukseen :)
Paljon onnea myös täältä Pohjolasta! :)
Paljon onnea ilouutisesta! Mekin olimme ihan varmoja 2 tytön jälkeen ettei muita voikaan syntyä, mutta niin meille kuitenkin syntyi 6vk sitten pieni poika <3 Blogiasi seurannut jo jonkin aikaa, ihania juttuja ja kuvia löytyy aina!
ihana uutinen! Onneksi olkoon vaikutat niin ihanalta äidiltä että ihanaa että lapsia tulee lisää tai no ainakin yksi :D luin tämän uutisen toki jo aikaisemmin mutta itse olin tehnyt juuri negatiivisen raskaustestin nii ei ollut kovin iloisella mielellä, mutta nyt siitä on toivuttu ja taas elämä hymyilee :D
Paljon onnea koko perheelle :)
Tällaiset uutiset on aina niiiiiin ihania! Onnea ja tsemppiä odotukseen!! :)
MOikka just tänään "löysin" tämän blogin. on ollu mielessä lukea mut ei vaan aina ehdi kaikkeen. Mahtavaa kuulla teijän vauvauutisia. Itellä itkua pukkaa kun se ura taitaa nyt sit olla ohi :(. Kiva lueskella näitä juttuja, kun oot vielä tiältä meiltä päin kotosin :) mukavaa odotusta ja syksyä!
OIKEIN IHANAA ODOTUSAIKAA JA ONNEA KOKO PERHEELLE UUDEN TULOKKAAN ODOTTAMISEN JOHDOSTA!!!! :)

Sivut