Olgan kotona

Äiti laita omat hiukset takaisin!

Jaa

Minulle leikattiin eilen uusi tukka roolia varten. Tulin illalla niin myöhään kotiin, että lapset olivat jo nukkumassa. Kun Torsti näki minut aamulla, olin juuri tullut aamutallilta ja minulla oli vielä pipo päässäni. Kun otin pipon pois, Toppe järkyttyi. Vaikka olen kuinka yrittänyt todistella itselleni että tää lyhyt ja punainen on ihan ok, mutta Torsti kumosi tsemppaukseni täysin.

Ei katsonut kohti, itku meinasi tulla. Pelotti kuulemma. Ensimmäiset 2 tuntia Torsti vaati minun pitävän pipoa päässäni. Jos otin sen pois, tyyppi alkoi mököttää ja vaati pipoa takaisin päähän välittömästi. Hän vaati myös minua laittamaan minun omat hiukseni takaisin. Minua ja Hilmaa tämä nauratti kovasti, Torstia ei sitten yhtään. 

Vähitellen Torsti on suostunut jo istumaan sylissä vaikka minulla ei olekaan pipoa päässä. Silti kaksivuotiaan maailmassa ei helposti tällaisia identiteettimuutoksia sulateta. Kuten Hilmakin totesi: Sä et vain näytä äidiltä, sä näytät joltain toiselta ihmiseltä.

 

Avainsanat: 
Jaa

Kommentit (20)

:D Lapsraukat. Mun jälkikasvulla oli myös vahvoja reaktioita, kun vaihdoin pitkän tukan siilitukkaan. Tuomiokin oli hyvin selvä, että kumpi olikaan parempi. Ja sitä kohti tässä mennään, ens kesänä ollaan jo aika lähellä. Hyvältä sä näytät, pitkällä, lyhyellä tai ilman tukkaa (jopa toi muistojen punainen on jees -sulla). Mutta ymmärrän hyvin ton omatsemppauksesi, kun ei sitten olekaan aivan varma, että oliko ne sakset tahi partakone oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Hyvältä näyttää!
Voi ihanaa Torstia! Mulla on suht pitkät ja paksut hiukset. Olen ajatellut lyhentää ja ihan uutta mallia jo pitkään, mutta tyttäreni ja kampaajani! vastustavat jyrkästi asia. Että minkäs teet... ;) toinenkin lapsi (poika) haluaa pitää äidin "entisellään". Ehkä joskus joku päivä vielä päätän ihan itse mitä hiuksilleni teen :D
Sopii hyvin! ☺ Todella kaunis uusi look. Kelpaisi minullekin!
Kaunis kampaus, mutta ymmärrän myös Torstia. Minun lapseni muistelevat kauhulla aikaa, kun testailin uudistuksia ja hiukseni olivat lyhyet. Silloin vannoin, etten enää ikinä palaa pitkiin, mutta kuinkas kävikään. Vaikea luopua, kun pitkät kutrit ovat niin monipuoliset. Taas on alkanut muutos vähän kutkuttaa. Sinä olet viehättävä! Terveisin Tuija
Mun likat olivat ehkä vuoden vanhoja kun kävin ottamassa permanentin... Muistan kuinka varovasti koskettivat kiharoita. Eivät onneksi pelänneet mutta ihmettelivät kovasti.
Sä nyt näyttäisit hyvältä vaikka säkki päässä! :) Mutta tuo kampaus käy sulle yhtä hyvin kuin pitkäkin. Tuttu tilanne. Mulla on melkein aina ollut tumma tukka, mutta koska olen luonnostani paljon vaaleampi, niin tuli sitten mieleen vaalentaa hiukset. Kun tulin parturista kotiin, niin ensin nykäistiin hiuksia, "onko tämä peruukki?" (olin joskus pelleillyt peruukilla) ja sitten kurkisteltiin husten alle, "onko se sun oma tumma tukka jossain piiloss? toikin on ihan hyvä, mutta se vanha oli parempi..." Kyllä ne tottuu! :) Pian lapset ei enää sun vanhaa tukkaa muistakaan...(paitsi kun ne katsoo valokuvia...)
Pakko oli nyt kommentoida: näytät upealta uudessa hiustyylissäsi!
Samaa mieltä! Sopii sinulle todella hyvin; olet jotenkin lady-like olematta tätimäinen.
Roolia varten tai ei, niin kivat ovat ja sopivat, tekevät pirteän ilmeen :)! Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!
Mun poika sano pienenä itku silmässä mulle kun tulin kampaajalta: "Ihan pilalla!". Olin vaihtanut kampaustyyliä. :)
Pirteä ja raikas! Muista, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara! Itse teen räväköitäkin muutoksia tukan kohdalla, kun sille päälle satun. Kyllä sen "vanhan" saa vielä takaisin jos niin haluaa :) Pienille lapsille "lookin" muutokset ovat iso juttu, mutta kyllä hekin uuteen tyyliin tottuvat - kokemusta on :D Tsemppiä arkeen ja mukavia hetkiä syksyyn!
Tuntuu tutulta. Tyttäremme oli sellaisessa muuttumisjutussa hiukset leikattiin ja vaalennettiin lisänä oli vahva meikki. Kolme pientä poikaa odotti äitiä kotiin ,kun äiti viimein illansuussa saapui vanhin poika naureskeli ja katseli tavan takaa äitiä niin teki nuorinkin, mutta keskimmäinen katseli ujosti salaa kääntäen päänsä pian pois ,eikä siinä itkukaan ollut kaukana. poika oli silloin 3 vuotias. Viimein äiti sai maaniteltua pojan syliinsä , poika kysyi äidiltä lähteekö noi pesemällä pois? Pese ne pois. Hyvin vahvasti vaikutti pikkumieheen äidin muodonmuutos. " Pappa "
Vauderi wautsi,miten kivan näköinen fleda.Sopii Sinulle Olga kuin nokka päähän ! Tekee hyvää leikata hiuksia aina silloin tällöin lyhyemmiksi. Kyllä ne sieltä kasvavat .Kuivat ja elähtäneet hiustenlatvat joutaakin pois. Voin vain kuvitella pikku Toppe Toropaisen ilmeen ja mielialan..Mutta kyllä miehet - myös pikkumiehet tottuvat pian uuteen äiskään.Kun siellä hiusten sisällä on hän, Toppen oma rakas äityli. Itse olen kasvattanut lyhyitä hiuksiani sisukkaasti niin, että nyt ne alkavat olla tuota Sinun hiustesi pituutta lähentelviä.Että polkkatukalla tässä mennään kohti syksyä.
Muistan aikanaan kun äiti meni kampaajalle ja otti permanentin. Kun sitten isän ja pikkuveljen, joka oli kolmevuotias, menimme hakemaan äitiä pikkuveli alkoi ulvoa kurkkusuorana ja huusi ettei isä saa ottaa tota vierasta tätiä meidän autoon. :D
Sä olet todella kaunis !
Aikoinaan pätkäisin tukan ja laitettiin kuparinvärinen punerrus. Kotiin tullessani tytär 5-v tokaisi: Äiti, sulla on väärä pää!!!
Aivan ihanat hiukset, olet entistä kauniimpi!
hienothan noi on!! itse aika kameljontti.. nyt pitkään ollut punaiset hiukset ja lopulta saanut kasvatettua ne puoleen selkään.. kait sitä 45v on jo sen aika.. Jutustasi tuli mieleen, kun olin silmäleikkauksessa. Itse onnellinen, kun lasit sai heittää nurkkaan. Lapsille meni pari viikkoa ennen kuin kukaan uskoi mitä sanoin tai käskytin.. Meni auktoriteetti lasien mukana.
Sopii sinulle todella hyvin tuo uusi look! Olen luonnostani aivan blondi ja kun ensimmäisen kerran värjäsin vaaleat hiukseni tummiksi, silloin kolmevuotias poikani kotiin tullessani itki ja huusi; haluan mun vaalean mamman takaisin!