Olgan kotona

Äiti, mä puin ite vaatteet!

Jaa

Olin aamulla alakerrassa tyttöjen kanssa. Helga ja Hilma söivät aamupalaa yöpaidassa. Kysyin missä Torsti on? Jäi kuulemma ylös leikkimään. Pian ovi kävi ja tupaan juoksi tutut askeleet. "ÄITI! MÄ PUIN ITE VAATTEET!" Ja kyllä, sitä on tässä jo tovin harjoiteltukin, paitsi pukemista, myös sitä ettei heti menisi hermot jos se ei heti onnistu. Ja sieltä se minun pikkuinen poikani tuli, vihreissä lempihousuissaan, puseron pesuohjeet leuan alla, 2 paitaa päällekäin ja villatakki väärin päin. Oli vielä vetäissyt tennarit jalkaan ja oli tästä kaikesta niin hyvällä fiiliksellä että! Ulkoasu oli just hyvä, tuumasimme kaikki kolme, ja koko päivä on vietetty tyylikkäästi nuttu nurin päin.

Torsti, Toppe, Toropainen. Pieni prinssitukkainen poikani pukee itse, ja täyttää huomenna 3 vuotta. 

Jaa

Kommentit (14)

Hih. Voi ei mikä söpöliini!
Tänäänhän on nurinkurinpäivä ;)
Nuttu nurin onni oikein sanottiin ennen ja minä sanon vieläkin. Ei sillä niin väliä kun kotosalla ollaan ja onhan se hienoa kun onnistuu :)
Torstille hurjan paljon onnea! :-)
Ihana. Torsti tietää, nuttu nurin asiat oikein !
Voi ihanuus! ♥ Sulla on todella ihana, rento ote lasten kanssa, Olga! Ihailen!! Paljon onnea 3-vuotiaalle pikkumiehelle!
Torstille Super Suuret Onnittelut!!
oih, ihana reipas poika. Oma kolmivuotiaani tuli sunnuntai-aamuna omasta huoneestaan kruunu päässä, käsirenkaan kädessä ja reino tossut jalassa. Joskus sitä vain herää prinsessana.
Nuttu nurin, onni oikein - sanoi Kätilöopistolla kätilö, kun puki minulle nutun väärin päin päälleni lähtiessäni synnyttämään esikoistani. 3 v ONNITTELUT Torstille.
Oi, Sinä ihanuuksien ihana Toppe Toropainen - toivotan Sinulle ONNEA,ONNEA,ONNEA oikein olan takaa ja paljon! Niin se vain aika vierii ja vyöryy, että se pieni käärönne on 3 vuotias pikkumies. Ja ei noiden vaatteiden kanssa kantsi olla niin tarkka, kunhan ne ovat edes päällä. Miehethän muutenkin ovat noiden vaatteiden kanssa vähän komsii komsaa... Ja tulee se sekin hetki,että Topella pitää olla juuri niin muodikkaat releet ja fleda kunnossa,kun lähdetään kylille ja friiduja tsiigaan. Ja se aika on kuules Olga aika nopeasti edessä - usko tai älä ! Hauskoja synttäreitä. Ja kiitos taas ihanista kuvista ja blogitekstistäsi.
Nuttu nurin , onni oikein!
Ihana seurata näitä juttuja teidän pojasta, kun meillä saman ikäinen tyttö. Täyttää myös 3 tässä kuussa. Pukemista harjoitellaan täälläkin ja hermot tosiaan menee sitten jos ei onnistu. Mutta apukaan ei kelpaa kun ite pitää vaan yrittää. Muutenkin tykkään sun jutuista kovasti, sulla on ihana tyyli kirjoittaa, ihanan rento asenne elämään ja maalla asumisesta on mukavaa lukea kun maalla asutaan itsekin.
Heh.heh. Anna mennä vaan. Ite menin yks päivä bussilla töihin, siellä oli kuuma ja otin takkiakin auki. Olin töissä puolille päivin, asiakkaiden ja työkavereiden tapaamisia, normi työpäivää siis.Ruokatunnilla sitten huomasin että paita nurinpäin päällä. Sis sellainen missä napit edessä, nyt sitten kaikki nappilistat tukikankaineen koristi mun rinnusta ja sivitaskujen taskupussit olivat lepattaneet sivuilla. Kun sitä nauroin ja sanoin työkavereille , että miksette sanoneet. Niin kaikki sanoivat etteivät edes huomanneet. Ja kyllä meillä oli hauskaa. Ja jatkoin sitten päivän loppuun samoin, kääntämättä paitaa . Kotiväenkin sain illalla hymyilemään.
Voi että tuo teidän Toppe on ihana! Ihan parasta itse puettu nuttu nurinpäin!