Olgan kotona

Äiti pussissa

Jaa

Sain Tuukalta lahjaksi One Piece -oloasu-haalarin ja olenkin kulkenut tuossa koomisessa asussa pitkälti koko joulun ajan. Hilma nyki minua eilen haalarin lahkeesta ja sanoi: Äiti on pussissa.
Kun koko perhe on useamman päivän keskenään saman katon alla, kaikki tuntuu korostetulta. Syödään enemmän, valvotaan ja nukutaan enemmän, riidellään ja puhutaan enemmän. Luetaan, katsotaan telkkaria, tehdään remonttia ja korjataan aitoja, kaikki yhdessä ja kerrankin ilman kiirettä.
Lapset tuntuvat raskailta, mutta niillä on silti hyvä juttuja, kaikilla on flunssa ja joulupakettien paperit ovat edelleen säkissä salin uunin kulmalla.
Huomenna minä tulen pussistani pois, järjestämme uuden vuoden juhlat.
 

Jaa

Kommentit (8)

Oikein paljon sinulle kiitoksia, että jaksat kirjoitella tätä blogia. Toivottavasti blogi jatkuu myös ensi vuonna. Nämä kirjoitukset piristävät kummasti tässä työpäivän lomassa. Joten oikein Hyvää Uutta vuotta sinulle, perheellesi ja tietysti eläimille!
On piristävää käydä lukemassa näitä sinun tekstejäsi ja toivon samaa kuin edellinen kirjoittaja, olisi mukava lukea näitä myös ensi vuonna. Ohjelmasi oli hyvä ja seesaminugetit on testattu, tuli hyviä! Hyvää uutta vuotta teidän perheelle :)
Minullakin on tuollainen One Piece-"pussi" ja on kyllä paras oloasu :) Hyvää uutta vuotta koko teidän poppoolle!
Hyvää uutta vuotta teille!Toivottavasti jatkat bloggailua :)
Kiitos että saa seurata inspiroivaa maanläheistä elämää. :)
Blogiasi on kiva seurata,samoin ohjelmasi on ollut kiva piristys.Ihanaa luonnonläheistä ja perhekeskeistä elämää!!!Ihanaa alkanutta vuotta Sinulle ja perheellesi
Pysy vaan pussissa, siellä on mukavaa. :) Onko muuten Mirriä näkynyt? Minä toivon myös bloggailun jatkuvan, näitä on ihana lukea ja kuvat ovat kauniita. Onnellista ja seesteistä vuotta 2012 Sinulle ja perheellesi!
Toivoisin että laittaisit enemmän kuvia yhteen blogaukseen jos se on mahdollista?