Olgan kotona

Alpakoiden passikuvailmeet

Jaa

 

Minulta on kovasti toivottu Alpakoiden kuulumisia. Sinne pihan perälle pihattoon kuuluu oikein tasaista aplpakkaelämää. Kasimir ja Cenni eivät kyllä totta puhuen tee oikein mitään. Pötköttelevät, pysähtyvät välillä tuijottelemaan niin että heinä jää suuhun pitkäksi aikaa. Jatkavat pureskelua. Nousevat ylös kun ihmisiä tulee lähemmäs, tuijottelevat happamasti, kun odottaen että kerropa asiasi ja lähde sitten jatkamaan muita hommiasi. Siinä missä lampaat tai hevoset olisivat jo aidalla kerjäämässä herkkuja tai rapsutusta, nämä hapannaamat katselevat sinua mieluummin totisena kauempaa. Sitten kun niiden luokse menee ja ne ottaa kiinni, on se kuitenkin niille ihan ok ja rapsuttaa saa. Outoa porukkaa.

Cennin vatsa on kasvanut, mutta koska tässä eletään ensimmäistä yhteistä vuotta niiden kanssa, en todella tiedä tuleeko sieltä ketään ja koska. Uskoisin että tulee. Vielä kun ilmat vähän lämpenevät, päästään keritsemään nämä tilan viralliset hapannaamat. Lupaan tehdä raportin siitä toimituksesta tänne. 

Lopuksi kuvia. Passikuvailmeet on tyypeillä ainakin hallussa.

 

Jaa

Kommentit (10)

Miksi/mitä varten teillä on alpakoita? Ihan vaan seurana vai villapuseroksi? Sori, tyhmä kysymys mut kaupunkilaiselle ei avaudu, tuntuu että teillä eläimiä pienen eläintarhan verran eikö ne maksa melkoisesti vai tuottaako ne? Itellä on juuri ja juuri varaa yhteen koiraan. Älä loukkaanu kysymyksestä, aloin seurata sua ensin jaa et näitä vege-viher-mailmanparantaja-hörhöilijöitä, mut kun olen seurannut blogiasi pitempään vaikutat tasapainoiselta etkä hihhuloi tai tyrkytä mailmankatsomustasi muille. Erityisesti arvostan työtäsi sijaisvanhempana.
No en tietenkään loukkaannu! Ja erittäin hyvä ja relevantti kysymys. Alpakat tulivat meille monen sattuman kautta emmekä ostaneet niitä (ne muuten ovat valtavan kalliita!). Ensin tuli Kasimir kun ei sopeutunut isompaan alpakkalaumaan ja myöhemmin Cenni. Niin ja miksi... Ei minulla taida olla siihen kovin järkevää selitystä. Koska ne ovat hauskan näköisiä, koska se oli mahdollista, koska olisi joskus hauska avata tähän joku kotieläinpiha. Eli koska olemme hulluja. Kiva kun jaksat lukea juttujani, hyvää kevättä sinulle! Olga
Kiitos rehellisestä vastauksestasi. Elämän kaikkia valintoja ei tosiaankaan tehdä pelkästään rationaalisin perustein, vaan koska haluaa tehdä niin.
Mä en enää kyllä selviä, jos sieltä masusta tulee tuollainen minihapannaama. Jos se näyttää tuolta ja on samalla lapsekkaan oloinen niin tulee mieleen sellainen pikkuvanha. ♥ Nuo on kyllä oikeesti terapiaeläimiä. Ei noista naamoista pääse yli. Voih. Ja alpakan villa on neulojan näkökulmasta parhainta! Kiitos Olga!
Kiitos Olga! Hauskoja hapannaamoja nuo alpakat. Toivon kovasti että Cennillä olis alpakkavauva tulossa. Viime kesänä näin Korpoströmissä sellaisen untuvakarvaisen söpöliinin ja se oli IHANA.
Sylkeekö noi päälle? Oon nähny telkkarissa.
Hei Olga! Haastettiin sinut blogissamme (http://awholelottahappiness.blogspot.fi/2015/04/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html) Ilahduta bloggaajakaveria -haasteeseen! :) Kiitos ihanasta blogistasi, jota luemme säännöllisesti. Toimit meille ihanana inspiraationlähteenä ja toivottavasti näemme pian kuvia vauva-alpakoista! Onkohan ne yhtä totisia.. :D Mukavaa viikonloppua sinne Marttilaan ja istutusintoa kevääseen!
Näistä kuvista tulee niiiin hyvälle tuulelle, kiitos :)!
Aikun kiva kuulla Kasimirista & Cennistä! Tyypit ei todellakaan ole mitään tyhjännaurajia :))
Super suloisia hapannaamoja ♥♥