Olgan kotona

Esimakua ohjelmasta...

Jaa

Liv&Learn: Olgan Kotona- ohjelma alkaa 24.10.2011 Tässä linkissä esimakua ohjelmasta!

 

 

Jaa

Kommentit (9)

Ihan tooosi hyvältä vaikuttaa tämä ohjelma. Nuo lapset on aivan ihania :)
Ihan pakko alkaa seurata, vaikuttaa todella kivalta ohjelmalta! Mutta moneltako tuo tulee (tv-oppaista en löytänyt)? Näkeekö tätä jälkikäteen netistä?
Ihana ohjelma esittely. Tytötkin niin tohkeissaan mukana. Pitää jaksaa odottaa ohjelman alkua. Vaikuttaa todella hyvältä. Ihania herkkuja!
En oikein tiedä miten eksyin tänne sivuille mutta katsoin tuon trailerin kun eteen sattui. En oikein nähnyt tuossa mitään mielenkiintoista... Tavallista arkieloa jossa tehdään lasten kanssa ruokaa, maalaisidyllissä... ihan kuin omasta elämästäni... Maailma on tosiaan muuttunut kun televisio-ohjelman ideaksi riittää äiti ja lapset jotka tekevät ruokaa! Mutta se on varmasti ihan hyvä se! Ehkä tällaista tarvitaan uusavuttomille jne. Silloin harvoin kun itse avaan television haluan nähdä kyllä jotain muuta kuin arkea tai niitä asioita mitä teen päivittäin... Seikkailua, aikuisten draamaa ja toimintaa! Mutta: Toivottavasti ohjelma löytää katsojansa ja siitä tulee menestys! Kaikkea hyvää perheellesi!
Seuraan blogiasi, se on ihana! Ja todella odotan uutta ohjelmaasi! Haluan saada uusia ihan arkisia vinkkejä ruuanvalmistukseen. Ja jos oikein hyvin käy, saan johdateltua perhettäni kohti kasvissyöntiä :) Se olisi pitkän tähtäimen tavoitteena.
Odotan innolla ohjelmaasi,sillä luen blogiasi uskollisesti.Sinulla on oma tyylisi,joka jotenkin vetoaa tämmöiseen espoolaisäitiin,vaikka itse asunkin eri miljöössä enkä ole yhtä ekopipertäjä kuin sinä.mutta saan aina vinkkejä ja virikkeitä kirjoituksistasi. Jatka samaan tyyliin. Ihanaa syksyä sinulle Olga ja perheellesi ja kaikille blogin lukijoille.
Moi, olen lukenut blogiasi alusta lähtien ja odotan ohjelmaa innolla. Saan tukea blogistasi, koska olen muuttanut Helsingistä maaseudulle. Nyt asun mieheni, kanssa pikkukaupungissa. Aluksi häpesin maalle muuttoa, nyt menettelee..
Kyllähän se niin on että oikeasti tavallinen arkipuuhailu ei kiinnosta tavallista perheenäitiä joka ehkä on ohjelman tavoiteltu katsoja. Olgan karismalla tavallisestakin pullapäivästä syntyy jotakin joka nousee arjen yläpuolelle ja antaa voimia meille taviksille häärätä kotona omia touhujamme. Onhan se upea asia että nykyään joka tuutista työntää kotiin liittyviä ohjelmia...uskon että äitien arvostus on hieman noususuhdanteessa! Varsinkin niiden jotka jaksavat leipoa pullaa lasten kanssa! Hyvä Olga, teet tärkeää työtä! Sitäpaitsi olen kuullut että Olgan lapset saavat oikeasti leipoa niin että varpaatkin ovat pullataikinassa...:D
Perheettömälle peukalokeskelläkämmentäantikodinhengettärelle kyllä maistuu! Kivalle näytti ja innolla odotan.