Olgan kotona

Heppavauvauutisia!

Jaa

Olen kerran aiemminkin postannut tänne tällaisen ultraäänikuvan, silloin epäselvässä kuvassa köllötteli elämäänsä aloittava Torsti. Nyt kuvassa on hevoseni Elhon elämäänsä aloittava varsa, jonka laskettu aika on kesäkuussa 2016. Kun eläinlääkäri ultrasi Elhoa ja yhtäkkiä sanoi: Onneksi olkoon, oli minulla itkussa pidättelemistä. Kummaa että hevosenkin tiinehtyminen saa aikaan tuollaisen tunnepurkauksen.  Olen päättänyt että itse en enempää lapsia tee, ehkä tunnepurkaus liittyi siihen, en tiedä. Tai sitten minä vain yksinkertaisesti olen niin pohjattoman kiintynyt tuohon säheltävään liinakkooni. 

Joka tapauksessa tästä pikkutyypistä tulee mitä luultavammin ravuri, sen isä on Keisar, iittiläinen ori, joka nähtiin myös kisaamassa tämän vuoden ravikuninkuudesta. Joko perustan sen ympärille ravikimpan tai sitten myyn kun aika on. Joka tapauksessa, meille syntyy ensi kesänä varsa! 

 

 

Avainsanat: 
Jaa

Kommentit (6)

Moi. Hienoa, toivottavasti kaikki menee hyvin. Ei sulla siellä tekeminen lopu. Mukavaa loppukesää. T Minna
Ihanaa onnea varsat on niin ylisöpöjä.
Kyynelehdi vain. Muistan kun lomitushommissa eräässä talossa, taas kerran syntyi lehmälle vasikka, niin talon vanhempi emäntä, joka vielä hoiti koko karjan, niin itki aivan valtoimenaan vasikan syntymää. Ja onhan se kyllä liikuttava hetki aina, kun se pieni uusi vauva tulee tänne maailmaan, oli sitten lehmän tai kenen tahansa. Ja vielä se, että tällä emännällä oli itsellään 7 lasta, joten oli ihan kokemusta niistä ihmislasten syntymistäkin, mutta siitä huolimatta, kertoi, että se on joka kerta hänelle niin koskettava paikka, kun lehmä saa vasikan.
Miten ihana tarina, ihan kyyneleet silmiin tuli <3
Et yleensä täällä vastaile, mutta kysynpä kuitenkin: mitä mieltä ylipäätään olet ravitouhusta? Kai hyvää, kun antaisit tulevan varsankin niihin ympyröihin. Itselleni on muodostunut aika negatiivinen kuva ravihevosten käsittelystä. Kaikki mahdollinen otetaan irti ja kun ei enää tee tulosta esim. loukkaantumisen takia, niin henki pois. En tiedä, muuttuisiko tilanne, jos raha ei olisi siinä niin vahvasti osallisena. Hevosraukat :(
Onnittelut! Liikuttuneena halasin ultraavaa eläinlääkäriä, kun sain kuulla vastaavan uutisen pari viikkoa sitten :)