Olgan kotona

Hilma-vauva ja vauvan odotusta

Jaa

Laskettuun aikaan on 4 päivää. Kaikki on valmiina, vauvan vaatteet kaivettu esiin ja pesty valmiiksi, reppu pakattu ja Babuska on hälytysvalmiudessa tulemaan lastenhoitoon koska tahansa. Muutaman kerran olen ollut jo melkein lähdössä sairaalaan, mutta ei sittenkään.

Kohta 3v. täyttävä Hilma reagoi viime hetkillä vauvan odotukseen heittäytymällä hetkittäin itsekin vauvaksi. Tyttö puhuu kun yksivuotias ja imee kaikilla mahdollisilla tavoilla huomiota itseensä. Hilma on myös alkanut viettämään enemmän aikaa Tuukan kanssa, valmistautumista ja minun sylistä luopumista sekin. Tänään Hilma myös ilmoitti että "Hanellä on oikeasti poikaystävä". Kuka se on? kysyin. "Älä kysy Äiti kun en mä vielä tiedä". Hilma on arvoitus.

Helga ja Kirppu puolestaan odottavat vauvaa lähes kärsimättömästi, suunnittelevat syöttämisiä, vaipanvaihtoja ja muuta 4-vuotialle sopivia vastuullisia pikkuhommia vauvan kanssa…

Kun ei oikein mitään ihmeempiä voi tehdä, ollaan oltu paljon kotona ja yhdessä, ja sehän ”Hilma-vauvalle” sopii”. Kuvissa menossa radiosta tullutta Leevi and the Leavings -musaa, tanssia ja keppihevosia luovasti yhdistellyt Apassionata-esitys.

Jaa

Kommentit (12)

hilma on kasvanut aika paljon ! aikaisemmista kuvista ei ole oikein nähnytkään miten paljon hän on kasvanut :)
Suloisia kuvia Hilmasta :) Kohta se pikkuveli sieltä sitten tupsahtaa (sano mun sanoneen, hih). Toivottavasti kaikki menee hyvin ja olette pian taas kotona astetta suurempana perheenä :)
Kirjoitat niin mukavasti odotuksesta ja vauvasta "koko perheen silmin". Minusta, 3 pojan äidistä ja "tarhantädistä", on ihana lukea noin aitoa kuvausta isojen siskojen rooliin kasvamisesta. Perheestänne välittyy aitoa välittämistä ja todellinen hyvä, vanhanajan perhekeskeisyys!
Onnittelut äidille ja koko perheelle perheenlisäyksen johdosta!
Onnittelut äidille ja koko perheelle perheenlisäyksen johdosta!
Onnittelut koko perheelle ja erityisesti äidille!
Ihanaa, kun tuli lapsi ja hienoa, kun se oli vielä kaiken lisäksi poika. Kirjoita pian mitä tytöt pitivät uudesta tulokkaasta :)
Paljon onnea perheenlisäyksestä!!
Paljon onnea poikavauvan johdosta! Onnea potralle pojalle, mesimarjalle makealle, liinatukka lintuselle. Kasvakoon isoksi mieheksi, iloksi isällensä, armahaksi äidillensä. Onnea!
Oikein paljon onnea koko perheelle uudesta perheen jäsenestä!
Paljon onnea koko perheelle poikavauvan johdosta!
Onnea ja siunausta pienelle miehelle, vanhemmille ja sisaruksille! Tytöt saivat nyt prinsessaleikkeihinsä oikian prinssin!