Olgan kotona

Kas, oranssia!

Jaa

Siivotessa tulee kiinnitettyä kodissaan huomioita hyvinkin epäolennaisiin asioihin. Minä koitan tässä saada perjantaisiivousta tehtyä ja kappas, olen täällä koneella. Olen jo ehtinyt siivousta väistellessäni tehdä pullataikinan nousemaan ja simaa kuplimaan. Lisäksi olen jatkuvasti kiinnittänyt huomiota oranssiin ja keltaiseen. Kyllä, luit oikein, minä olen jostain syystä vain kiinnittänyt huomiota samanvärisiin esineisiin, ja siitä miten kivalta ne näyttävät. Uskon että tämä värifiilistely on ihan normaalia siivouspakoilua. Tosin sitä myös ruokkii rauha, joka syntyi, kun tytöt lähtivät eväskorit kainalossa pihalle leikkimään ja Torsti nukahti päiväunille. Minä siis siivoan vähän liian hitaasti tyhjässä hiljaisessa talossa ja ihailen oransseja.

Kävin muuten viime viikonloppuna elämäni ensimmäisissä kouluratsastuskisoissa Woodyn kanssa. Ratsastin Helppo C ja Helppo B luokat. Meni ihan ok, muttei nappiin. Tuomari piti Woodystä kovasti, mutta minun ratsastamisessa on vielä paljon parantamisen varaa, ja hyvä niin. Treenaaminen on hauskaa ja tämä tuo taas lisämotivaatioita. Tuskin nämä jäävät viimeisiksi koulukisoiksini, vaikka esteiden hyppäämisen adrenaliinia vähän jäinkin kaipaamaan.

Kisoissa olisi kiva käydä enemmänkin, mutta tuntuu että aika ei vain riitä. Ajattelin juuri, että voisin mennä sunnuntaina hyppäämään Keravalle vähän isompiin estekisoihin pari luokkaa, ehkäpä molemmilla hevosilla. Katsoin lähtölistoja. Yhdessä luokassa on keskimäärin n. 70 ratsukkoa. Aloin miettiä kuinka kauan kisoissa menee ja masennuin. Koko päivä. Samainen sunnuntai on Tuukan ainut vapaapäivä koko viikolla. Elämä on valintoja ja minun valintani on nyt jäädä sunnuntai-päiväksi perheen kanssa kotiin. Treenaan sitten sunnuntai-aamuna rauhassa omalla kentällä niitä tulevia kisoja varten…

Ja huomaatteko, Woodykin sopii hienosti minun päivän värisuoraani! 

Jaa

Kommentit (7)

Kaipaavatko hepat kilpailemista?Ajelimme pääsiäisenä Lemille kesämökille, ja mietin siinä teidän kulmilla, että täällä Se Olga jossain asustaa.Oletko törmännyt siellä tilaan, jossa tehdään tyrnistä ja mustikasta sellaisia palleroita, karkkeja, mutta ihan marjaa?Olen yrittänyt googlettaa, muttei ole onnistunut. Viikonloppuja!
Hahaa mua alko ihan naurattaa ääneen kun tunnistin ihan itseni tästä siivous pakoilusta......nyt keväällä yhtenä siivouspäivänä aloin kans ykskaks kuvailemaan kaikkea keltaista mitä meiltä löyty. Ihan oli siittä paikasta laitettava fb:iin ja tein ihan kansion KELTAINEN mitä kotoo löyty!!!! Muuten kiva blogi ja niin tutunoloista....Kiitos Paukku
Oranssi on voimaa antava väri. Itse pidän oranssista. Erityisesti silloin huomaan pukeutuvani oranssiin tai kerään ympärilleni oranssia, kun ole hieman väsynyt ja tarvitsen lisää voimia. Yleensä teen tämän ihan tiedostamatta.
Tervetuloa ratsastuskisoihin "meidän" tallille Pornaisiin. Kumpumäen tilan kisat on seuraavan kerran toukokuussa, en nyt muista päiviä ulkoa. Voin varmistaa ja kertoa, jos sinua kiinnostaa. Kisat on aina kaksipäiväiset, toisena päivänä estekisat ja toisena kouluratsastuskisat. Ja Tuukka myös mukaan kisaamaan.
Luin just jostain tuosta ilmiöstä, lienee jotain sijaistoimintoa kun ei huvita tehdä niitä ikäviä hommia, juuri sitä itekkin harrastan. Ja sit ihmettelen miten kaikki aikataulut pettää:). No Tää on vaan Elämää. Mukavaa kevättä sinne. Tätä sinun sivua on kiva seurata:P. Terkuin minna
Kumpumän seuraavat kisat onkin vasta kesäkuussa. Lauantaina 7. 6 on kouluratsastus ja sunnuntaina 8. 6 on estekisat. Tervetuloa!
Kiitos, katsotaan ehditäänkö paikalle! :)