Olgan kotona

Kesän odotetuin tulokas

Jaa

Rositan vasikka syntyi viimeinkin tänään!
Olin käymässä tyttöjen kanssa Helsingissä. Kun tulimme illan suussa kotiin, kävin antamassa eläimille heinää. Kun tulin Rositan pihaton kulmalle, kiinnitin heti huomiota että se äänteli enemmän ja erilailla kun yleensä. Arvasin heti, että kesän odotetuin napero on tullut maailmaan. Rosita-rouvan äänessä oli äidillistä murinaa kun se töni horjuvaa pientä ensiaskeleissaan eteenpäin.

Tytöt olivat innoissaan,  ovathan he odottaneet vasikkaa ainakin yhtä paljon kun minäkin. Lypsin heti muutaman litran paksua ternimaitoa talteen, annan sen mukaan matkaevääksi kun pikkuinen, ”Otto” lähtee pian maailmalle. Sain kurkattua myös sukupuolen, sonnivasikka. Helga oli heti sitä mieltä että siitä tulee Otto vaikka Hilmalla oli varsin hyvät perustelut myös Anni-nimen puolesta. Joka tapauksessa on syytä juhlaan; meillä on taas oma maidontuottaja pihassa!

 

Jaa

Kommentit (6)

Onnea Otto-pojasta!
Ihana pieni mötkyläinen! Miten voikin muistuttaa karitsaa noin paljon lehmävasikka ;D Kauni sonni sieltä tulikin, kai sonnivauvaa vielä voi sanoa kauniiksi ;)
Oi voi! Kyllä eläinlapset on suloisia <3
Entisenä (20lypsävän)karjatilan emäntänä,kaikki uudet tulokkaat oli ne lehmäsiä tai sonneja,aina yhtä ihania ja suloisia nuppuja.Paijaamisella niistä sain kelpoja kavereita,ja hyvä luontoisia.oi,niitä aikoja!
Onnea pienokaisen syntymästä!
Ihana jupukka:)