Olgan kotona

Kotona taas!

Jaa

Olipas hyvä reissu! Olen ihan innoissani uusista ajatuksista ja hevoset ovat varmasti ihmeissään, että kylläpäs se nyt tuli energisenä takaisin.

En ole matkustusihmisiä, lähtiessä oli taas sellainen olo että pitikin järjestää itselle tällainen reissu, mutta kun takana oli mahtava kurssi ja lentokentällä oli koko perhe vastassa, olin tietenkin älyttömän tyytyväinen että lähdin!
Minulla oli kurssihevosena 13-vuotias upea Parelli-konkari Commandy, jonka seuraa ja oppeja jäin kaipaamaan. Uuden oppiminen avaa kyllä silmiä, etenkin niin, että tajuaa osaavansa vielä paljon vähemmän kun mitä haluaisi osata. Eli tämä reissu tuskin jää viimeiseksi.

Kotona kaikki hyvin. Hevoset ovat laitumella, kasvimaalla kasvaa kaikki kohisten ja ulos voi mennä paljain jaloin. Kesän parhaat hetket ovat vielä edessä, vaikka juhannus oli ja meni. Helgan sanoin: ”Oikee kesä tulee vasta sitten kun me ollaan menty rannalle ja Kaarnan ja Tuuven kanssa Tykkimäkeen.”

Jaa

Kommentit (2)

Hei Olga! 7v tyttäreni sanoi juuri katsottuaan kuvaa, että ompa hieno hevonen tuo Commandy ja siltä näyttää. Reissujen jälkeen on aina ihana palata kotiin arjen rutiineihin ;) Kiva, että pääset toteuttamaan unelmasi perheen pyöritykn ohessa.Ihanaa & mukavaa kesää kauniissa Suomen suvessa :)
Ehkä kävit Marokon Rabatissa, Soussissa jossa Jennyllä ja Mehdillä on ranchdesoliviers.