Olgan kotona

Kunnialla maaliin saakka

Jaa

Nyt minulla on elämäni ensimmäiset esteratsastuskisat takana päin ja olipas jännää! Hevoseni Elhotar oli kyllä samaa mieltä, eli tammaa jännitti kyllä radalla ihan kaikki. Pahin oli katsomo, sieltä kun tuli kaiuttimista oikein ääntäkin. Luulisi entisen ravihevosen jo aikoinaan tottuneen katsomoihin mutta ei. Mutkitellen siis mentiin, yksi kieltäytyminen ja yksi pudotus, mutta olen tyytyväinen, päästiin sentään maaliin saakka hyväksyttynä suorituksena ja minäkin muistin mille esteelle ratsastaa seuraavaksi. Estekorkeus oli 70cm, tulos 8 virhepistettä ja13. sija.

Jännitin kisoja oikein urakalla pitkin viikkoa, ja siitä tuli varmaan kiintiö täyteen ettei tänä aamuna enää niin paljoa jännittänytkään, sain jopa nukutuksi, hyvä niin. Pelkäsin etukäteen eniten että hevonen ei mene ylitse yhdestäkään esteestä, Elholla kun on aika ja säikky luonne. Lisäksi pelkäsin myös sitä etten muista rataa, mutta ei se ollutkaan niin vaikeaa. Kaikin puolin hyvä kokemus, nyt kotiin treenamaan ja miettimään minne lähdetään seuraavaksi...
 

Jaa

Kommentit (3)

Mallikas suoritus! :) Kiva kun laitoit videon tänne nähtäväksi. Siististi ratsastettu, hevosesi vaikuttaa olevan aika veikeä tapaus, eli ei varmasti ollut helppoa vaikka siltä näyttikin. Kisaonnea uusiin haasteisiinne ja hyvää kesää!
Hyvinhän se meni! :)
Hienosti meni, näytti tosi hyvältä!! Ekat kisat takana, äkkiä seuraaviin vaan ilmoittautumaan! :) Kaunis hevonen sulla!