Olgan kotona

Kupla

Jaa

Täällä talossa, omassa rauhassa ympärille tulee kupla, jossa kaikki on tasaisen hyvin. Tuukka käy ulkomaailmassa päivittäin ja minä kurkin arjestani sinne lähinnä tietokoneen ruudun kautta. Totta kai minäkin liikun ja käyn eri paikoissa, (oikein Helssingissäkin olin töissä eilen!) mutta pääosin elämäni on turvassa kotkotuksilta täällä.

Tämä viikko lamaannutti tasaisen, toimivan kupla-arjen. Jökötin paikallani niin henkisesti kuin fyysisestikin. En lamaantunut Tuukan takia, tiedän kyllä että hän ei huijannut ketään. Lamaannuin, koska en voinut tehdä mitään. Katselin kotisohvalta kun rakkainta ihmistä vastaan hyökätään eikä hänen anneta puolustautua. Ihmiset osaavat olla julmia ja minulla on tästä asiasta vielä paljon opittavaa.

Tämä päivä on ollut jo helpompi. Ja mikäs tulikaan postista piristämään? Muistatteko kun kirjoitin listan unelmista? Pian sen jälkeen Hevosurheilusta soitettiin. “Sä haluat kuulemma meidän lehden kanteen?” kysyi toimittaja. “Joo, mutta ansioista!”, vastasin ja nauratti kovasti. Suostuin tietenkin silti ja sovimme että tehdään uusi juttu sitten kun niitä ansioitakin kertyy. Edelleen naurattaa ja vähän nolottaakin, enhän minä nyt näin sitä ajatellut, mutta mitäs kirjoitin. Eli yksi unelma toteutettu, toivottavasti muut eivät toteudu yhtä helpolla, muuten tulee kiire keksiä lisää.

Olin ilmoittautunut viikko sitten ensimmäisiin estekisoihin Woodyn kanssa, mutta sain vatsataudin. Huomenna olisi seuraavat, mutta eilen, kun piti ilmoittautua, totesin että tällaisen viikon jälkeen olen mielummin perheen kanssa kuin harrastamassa omia juttujani.  

Sitä paitsi, Torsti, koko perheen suosikki, roskisten tyhjentäjä ja tuleva McGyver täyttää huomenna vuoden! Tätä 364 päivän ikäistä ilopilleriä ei paljon presidentit vaivaa ja hyvä niin. Sunnuntaina, heti seuraavana päivänä on Hilman vuoro, ja niin kiire ei ole Kohu-ohjaajallakaan, etteikö ehtisi hakemaan kotimatkalla lelukaupasta tytön toivomaa Monster High-nukkea. Asiat tärkeysjärjestykseen.

Marttilan kupla sulkeutuu ja toivottaa hyvää viikonloppua kaikille!

Jaa

Kommentit (25)

Lumoava kuva tyttärestäsi! Hieno kuva myös tuossa lehden kannessa :) Kohut tulee ja menee, pääasia että itse tietää, mikä on totta! Hyvää viikonloppua teidän kuplaanne :)
Ihana kirjoitus Olga, jälleen kerran! Voimia tähän hetkeen ja tulevaan, viis presidenteistä ja puoluejohtajista. Parhaansa, kun tekee, se riittää. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu... Haleja ja hyvää viikonloppua!! T: Fanisi P.s onnea kanteen pääsystä, mun maailmassa aika huikea juttu!!
Voimia sinne teidän ihanaan kuplaan! Antaa lehtien kirjoittaa ja tv:n soimata. Vai asianosaiset tietävät miten asia oikeasti on mennyt.. jonkun omaatuntoa luulisi soimaavan koska kaikki eivät voi puhua totta. Pääasia kuitenkin että o sinut itsensä ja omantuntonsa kanssa!
Näin sarasvuon ohjelma ja törkeää Tuukan riepottelua! Tsemppiä teidän kuplaan ja onnea Torstille!
Ilo lukea tekstejäsi <3 pääasia on aina se että ITSE tietää missä mennään. Vihaajia, katkeroituneita ja muuten vaan hölmöjä on maailma täynnä.Anna ajan kulua, kohta kukaan ei muista eikä jaksa asiasta jankuttaa. Toivotaan, että asiat selkeytyisi pian. Onneksi teillä on toisenne <3
Asia kun asia tuntuu aina paisuvan, kun sitä aletaan julkisesti setviä. Ens viikolla on jo uudet jutut. Laiha lohtu, mutta kuitenkin...hännät pystyyn! Toki se tuntuu vielä pitkään kurjalta, kun aiheetta epäillään. Onnea lapsille! Niin söpöt kuvat heistä..:) Ja sinulle onnea yhden unelman toteuttamisesta. Pitääpä kähveltää appiukon tuorein Hevosurheilu...;)
Tsemppii arjen kotkotuksiin, jotka nyt velloo tovin rankempana. Kivaa viikonloppua ja onnellisia synttäreitä teidän tupaan. <3
Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Sarasvuo oli todella epäoikeudenmukainen. Olen aina pitänyt Jarista ja Kirsi Pihastakin, että he ovat suoraselkäisiä tyyppejä. Nyt minulle tuli suuri pettymyksen tunne. Se oli niin epäoikeudenmukaista. Tuntui, että se rehtiys oli kaukana heistä molemmista. Mitä ja kuka on siellä takana? Ohjelma kääntyi miehesi voitoksi! Se tulee ilmi pitkässä juoksussa. Voimia teidän perheelle. Ihanaa, että olette siellä lähellä luontoa ja eläimiä. Sinnehän se Jarikin epätoivoisesti yritti päästä - siinä onnistumatta. Surullista, mutta varmasti hekin oppivat tästä ajan oloon...
Pidetään me kuplamme. Ilolla ja rakkaudella. Ei niitä kuplia kaikilla ole. Eikä tule. Oikein ihanan rauhaisaa ja kuplivaa viikonloppua! Terv. TiV
En tunne sen dokumentin taustoja ollenkaan, en ole yhtään seurannut uutisointia siihen liittyen. Mutta Sarasvuon ohjelman katsoin ja ärsytti suunnattomasti Sarasvuon käytös Tuukkaa kohtaan, hän oli todella ylimielinen. Olisi ollut kiva kuulla Tuukan näkemys asiaan mutta siihen ei annettu mahdollisuutta. Ärsytti!
Sarasvuo on idiootti, sekoaa kohta noihin omiin juttuihinsa. En tunne tätä kohujuttua, eikä kiinnosta, ei kaikkia kiinnosta, jos se yhtään lohduttaa. Ja muistakaa: tämäkin menee kohta ohi ja vuoden päästä asia on jo omissa mittasuhteissaan. Voimaa!
Paljon kaikkea hyvää Tuukalle ja teille kaikille! Sarasvuo ja se Tujusen eukko ja moni muukin sellasia öykkäreitä, että oksat pois. Itse en ole voinut koskaan sietää sitä taru tujusta, ja tuo Sarasvuokin hukkuu tuohon omaan egoonsa vuosi vuodelta pahemmin. Ja kirsi piha nyt on mikä on, enpä pettynyt siihenkään, kun en sitä minään ole tähänkään asti pitänyt. Ja toivottavasti Tuukka julkaisee joka ikisen sekunnin mitä on taltioitu, niin näkeepähän ihmiset, että mitä varten ne kauniit vaalipuheet ei näy tässä maassa missään. Valehtelijoita ja huijareita koko sakki. Ja sitten tärkeämpään, eli Onneksi olkoon kansikuvatytölle !! :)) Minun haaveeni on nähdä joskus oma nimeni julkaistun kirjan kannessa, sitä odotellessa on aivan fantastista lukea näitä sinun kirjoituksia ja katsella ihania kuvia, joita olet ottanut sieltä pikku paratiisistasi, tai eihän se mikään pieni ole ;)
Omalta perheeltä saatu rakkaus ja sen voima kyllä kannattelevat vaikka maailma miten riepottaisi ja puistelisi. Nauttikaa lapsistanne ja toisistanne, mikään muu maailmassa ei ole tärkeämpää kuin teidän keskinäinen luottamuksenne ja toinen toistenne tukeminen. Mukavia synttäreitä. Itse koitan täällä toteuttaa pienen pojan toiveen ja tehdä iskän synttäreille Tuomas veturin inspiroimana Junakakun hiilivaunulla...
Tsemppiä ja hyviä kevättuulia teidän perheelle! :) Ei kun eteenpäin vaan ja kuten jossain kommentissa jo todettiinkin: antaa koirien haukkua ja karavaanin kulkea. Järkevät ihmiset osaavat jättää typerät kommentit ja asiaa tarkemmin tutkimatta hutkivat toimittajat omaan arvoonsa. Elokuvalle kaikkea hyvää ja menestystä! Kyllä se siitä ;)
Sydänlämpöiset ONNITTELUNI Torsti Toropaiselle ja Hilma-siskolle ! Tsemiä Teidän koko ihanalle, rehelliselle ja avoimelle perheelle ! Elämä on tässä ja nyt. Lapsenne ovat Teidän arvokkain asia, kuten meillä. Lasten iloa,naurua,itkua,kiukkua,rehellisyyttä, syliin kapsahtamista ja kaulasta kovasti puristamista ei voita mikään. Iloitakaa näistä mukkeloista ja nauttikaa. Lapset eivät puukota seläntakaa..... p.s. Sarasvuo kumppaneineen on mielestäni anteeksipyynnön velkaa!!!
Ihania synttäreitä! Unohtakaa kohut, koti asiat on tärkeimpiä. Kaikilla on välillä ikäviä työjuttuja, jotka jäävät vaivaamaan, vaikka tietää että parhaansa on tehnyt. Muiden on helppo arvostella, kun eivät ole olleet tekemässä ja näkemässä. Tsemppiä koko porukalle!
Tuukka-parka kohtasi sen kohta vuosisataisen kohtelun, jota journalistit (ja dokumentaristit) ovat osakseen silloin sun tällöin saaneet. Kai jonkun Tujusenkin pitäisi tietää, mikä on dokkarin ja mainosfilmin ero... Hohhoijaa. Oikein hyviä synttäreitä ja laskiaista koko ihanalle perheelle! Iittiläinen mamma
Jaksamisia kuplaanne! T: Viimeksi-käynyt-kaupungissa-uudenvuodenaattona-kuplalainen ^_^
Että oli mannaa lauantai-illan Putous sekä Uutisvuoto.. Ihanat kuvat :)
Juuri katsoin tämän kohutun ohjelman, siis Tuukan kiirastulen viime viikolta. Tuukka pärjäsi minusta hyvin, ei hävettävää. Ja kuten jo joku sanoikin, mainosfilmi on eri asia kuin dokkari. Ei ihmisiä kiinnosta mainokset tällaisessa yhteydessä vaan rehellisyys. Minusta kokoomus tempoaa nyt todella hölmösti, ei ne lainaukset dokkarista niin pahoja ole. Oisivat vaan seisseet suorina ammatti-ihmiset. Kyllä heidän imago ois sen kestänyt, ja jopa ehkä parantanut sitä. Minusta he tekevät itsestäään tässä naurettavia. Sympatiat siis täysin puolelanne. Teette hienoa työtä molemmat, häntää pystyyn ja kohti uusia tuulia :)
Onnittelut Torstille saman ikäiseltä pojalta! Olivat toistensa ensimmäiset "naapurit" siinä pienessä huoneessa vuosi sitten :)
Tykkäsin Tuukasta jo Apulannan aikoina - 20 vuottako siitä jo on, herranen aika! Tykkään edelleen, kuin myös Tuukan vaimosta ja Tuukan vaimon blogista. Se on ainoa blogi koko internetissä, jota ylipäänsä seuraan. Kovasti on harmittanut teidän puolesta, mutta totuuden kertojaa riepotellaan aina. Tsemppiä teille, kohut kestää aikansa mutta koti ja perhe pysyy.
Onnea yksi-vuotiaalle! Rouville Tujunen ja Piha kuittailtiin melkolailla Yleleaksissa ja Uutisvuodossa viime lauantaina. Se oli heille ihan oikein! Itsensähän he vain ovat nolanneet mielestäni. Mukavaa kevään alkua teille ja kyllä se kohu unohtuu. Tampereen elokuvajuhlilla Prsesidentintekijät-elokuvan liput on loppuunmyyty. ;)
Minusta Tuukka pärjäsi Sarasvuon ohjelmassa hienosti! Totuudenpuhujia on kivitetty aina ja tullaan aina myös kivittämään, he ovat kuitenkin niitä jotka tekevät historiaa. Voimia koko perheelle ja nauttikaa omasta kuplastanne, maailma kyllä odottaa. Ja jos se yhtään mieltä lämmittää, niin Sarasvuohan teki itsestään täysin pellen arvostelemalla MS tautia sairastavaa ihmistä.
Hei! En yleensä paljon blogeihin kommentoi, mutta nyt tuntuu että minun pitää kirjoittaa. :) Kiitoksia blogista, tämä on ihana ja minun arvoihini sopiva blogi. Tänne aina säännöllisin väliajoin palaan ja tankkaan sitä energiaa ja hyvää fiilistä mitä tästä saan. Kuten joku tuossa sanoikin, kohuja tulee ja menee. Totuus kuitenkin on ja pysyy. Onnea ihanille lapsillesi ja kaikkea hyvää jatkoon sinulle ja miehellesi. :)