Olgan kotona

Lunta ja heppoja

Jaa

Lumen tulo piristi, mutta myös ärsytti. Kaikki täällä on vähän hankalampaa, kun lunta on ihan joka paikassa. Tila on sen verran iso, että yksinkertaisesti joka paikkaa ei pysty auraamaan tai lapioimaan lumesta, joten tästä se talven tarpominen alkaa. Otamma kuntoilun kannalta siis, hiveleehän maisema ainakin silmää ja lämmittää näin myös joulua odottavaa mieltä.

Heppakuulumisia: Kävimme Tuukan kanssa tänään estevalmennuksessa. Tuukalla on uusi heppa, Caprimonda, eli Capri, joka on ollut meillä syksystä asti. Capri on iso 9v. puoliveritamma. Se oli päässyt aika huonoon kuntoon ennen meille tuloaan ja olemme tässä pikkuhiljaa rakennelleet siitä Tuukalle omaa luottohevosta. Tänään treeneissä tuota ratsukkoa oli jo ilo katsella, joudun tekemään kaikkeni, että saan pidettyä nuo kaksi tuloslistoilla minun ja Woodyn takana ensi kauden kisoissa. Olen tosi iloinen että Tuukka jaksaa (,kuin jollain tasolla tiedän että hän lähtee mukaan minun takiani) harrastaa rakkainta harrastustani kanssani. Niin usein kun minä Tuukka ei toki selkään nouse, mutta muutaman kerran viikossa kuitenkin. Minä ja tallikaverini sitten pidämme Tuukan hepan liikkeessä lopun aikaa. Minulla ei ole tuoretta kuvaa Caprista, ratsastaessa kun on huono kuvata, mutta tällainen kaverikuva syksyltä löytyi. Paitsi että minä saan Tuukasta seuraa, niin myös Woody on saanut uuden tosiystävän.

Jaa

Kommentit (9)

Ihana kamala lumi...tiedän maatilayrityksen puoliyksinhuoltajana (toisen pitää tienata maailmalla) paremmin kuin hyvin. Kiitos upeista kuvista, ja siitä että teekuppini kanssa olen hengessäni päässyt Marttilan keittiöön notkumaan. Hyvää joulunalusaikaa kaikille, ei ressata :)
Kiitos, hyvää joulunaikaa myös sinulle, ei ressata!
Se on näin kaupunkilaisestakin vaivalloista, kun ehti tottua lumettomaan ja näin ollen myös monesti esteettömään kulkemiseen. Yksi hyvä puoli tuossa lumessa kyllä on: valoisuutta se lisää selkeästi! Onko sun hepoilla tallissa muita eläinkavereita? Montako kissaa teillä nyt on? Odotan kovasti Sinun uutta kirjaa, onko tietoa koska se ilmestyy?
Onhan täällä eläinkavereita! niistä voit lukea myös sivulta olganfarmi.fi , mutta siis 2 lammasta, lehmä, 2 alpakkaa, aasi, poni ja kanoja. Lisäksi on 3 koiraa ja 2 kissaa. Olgan pullakirja ilmestyy 9.2.2015! Iloista Joulua sinulle!
Ihqut kaverukset ♥♥ Kiva ois tosiaan kuulla myös teidän kisuleista (ovat jo isoja?) ja koirista! Tekisit vihdoin postauksen heistä, kiitos :)
Ai niin, pitää tehdä! :) kiitos!
Teillä on niin ihana paikka! Yritin etsiä aiemmista postauksista kuvia talosta mutta en saa kuvia millään auki. Kokeilin mm. tammikuuta 2013 otsikolla talo&parisuhde historia mutta ei vaan aukene mulle millään, missään:( johtuukohan vaan mun laitteistani vai voiko olla jossain muussa vika.
No eipas ne aukea minullakaan. Minäpä kysyn mistä mahtaa johtua. Kiitos kun huomasit, ja iloista joulua sinulle Noora!
"Niin paljon lunta,kaikkialla lunta vain......" Oioioi, kuinka kaunis onkaan teidän Marttilanne lumivaipassaan. Ottakaa positiivisesti tuo lumen tulo ja lumen olo. Meillä täällä pohjois-Suomessa sitä on aina ja paljon.Lumi kuuluu tänne kuin nokka päähän. Itseasiassa minä pidän lumitöistä,kun tekee ne hissukseen ja ajan kanssa. Positiivisella ajatuksella ja fiiliksellä mennään.