Olgan kotona

Matkalla Afrikkaan

Jaa

Tänään on hyvin erikoinen päivä. Nousen kohta ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen lentokoneeseen ja lähden Ugandaan tekemään toimitustyötä Yhteisvastuukeräystä varten. Tämä on ensimmäinen kertani Afrikassa ja ensimmäinen kerta kun olen lapsistani erossa yhtä yötä pidempään. Nyt yhtäkkiä olen 10 vuorokautta pois ja Tuukka hoitaa kotia. Kun on viimeiset kolme vuotta rakentanut omaa elämäänsä pääosin yhden pihapiirin ympärille on varmasti hyvin terveellistä lähteä pitkästä aikaa hetkeksi kauas pois. On mielenkiintoista nähdä Afrikka ja päästä työskentelemään siellä.
Luultavasti lapset tuskin edes huomaavat että Äiti kävi jossakin ja palatessani heitä kiinnostavat vain tuliaiset. Toisaalta onminunkin suurin huolenaiheeni huvittava: Minua ei pelota tuleva kulttuurishokki, eikä se, miten Tuukka saa Hilmalle kaikki puuroateriat syötettyä vaan se saavatko Tuukka ja Imppa-Ukki lypsettyä Rosita-lehmän kun minä olen poissa?
 

Jaa

Kommentit (4)

Oikein ihanaa ja kokemusrikasta matkaa!!! Odotan innolla kuulumisiasi kunhan ehdit niitä kirjoitella reissusta. Ja perhe pärjää kyllä, myös eläimet! :)
Sinä olet hieno ihminen. Siunausta matkallesi.
Uudessa Kotivinkissä puhuit teidän pihan grillistä ja kutsuit sitä armenialaiseksi kesäkeittiöksi. Itselläni on Pietarissa ystäväperhe, joka on Armeniasta. Ja se ruoka mitä he tekevät, on enemmä kuin hyvää! Eli tuolla perusteella teidän grillistä pitäisi tulla lähes taivaallisen hyvää ruokaa!!!! Odotan heinäkuuta, koska ystäväni tulevat ehkä käymään. Saan maistaa unelmaisen hyvää saslikia ( jopa teinityttöni, joka ei juurikaan lihaa syö, söi Pietarissa pääsiäisenä usemamman saslik-lihanpalan eli hyvää on!!) ja salaatteja ja muita... Nams! Maistuis varmaan sullekin ;)
Mietinkin kolumnia kirjoittaessani että minulla ei ole kyllä tietoa Armenialaisesta keittiöstä, enkä edes muista mistä se kumma nimi grillille keksittiin...:) Joten hauska kuulla että noin nimettyllä grillillä on tosiaan edellytyksiä loistaviin makuelämyksiin! Hyvää juhannusta! Olga