Olgan kotona

Meidän jengi

Jaa

Minulla on ollut niin paljon tekemistä, etten meinaa löytää hetkeä kirjoittaa tänne. On paitsi tekemistä pihalla, tallilla ja sisällä talossa, myös mm. kesän Olgan Kotona-ohjelman kuvausvalmisteluja. Onneksi valo ei lopu kesken, päivät tuntuvat mahtavan pitkiltä ja mm. kasvimaapuuhat venyvät pitkälle iltaan. Vaikka töitä on paljon, kesä tietää meidän perheelle hyvää: Aikaa olla enemmän yhdessä. Tänä viikonloppuna meidän kesäelämä, joka levittyy pitkin pihapiiriä ja tilaa, lähti kunnolla käyntiin. Teimme piha- ja puutarhatöitä, korjasimme aitoja ja työnsimme välillä mönkkäriä käyntiin (siitä saa aina kyllä pienen riidan aikaiseksi…)
Löysin aitasta siskon perheen vanhan (aika karmean) vaaleanpunaisen puhallettavan lasten uima-altaan. Tein sille paikan saunan ikkunan alle, ja saunassa lämmitetyn veden ansiosta lapset ovat viihtyneet siinä niin hyvin että oikein kateeksi käy. Uima-altaan vuoksi lasten kanssa saunomisesta onkin yhtäkkiä tullut hauskaa, rentouttavaa puuhaa. Tuollaisessa kiireettömässä kesäillan saunassa kiteytyy perhe-elämän parhaat puolet. Kaikki yhdessä, jokainen viihtyy, eikä kenelläkään ei ole kiire mihinkään.

 

Kuvassa Helga seuraneitinä hevoslaitumen teossa.

Jaa

Kommentit (6)

Kiva ,että ohjelmasi saa jatkoa!! Sitä on odotettu. Olet muutaman kerran maininnut ruokakirjasi teosta. Koska kirjasi mahdollisesti ilmestyy? Ihanaa kesää!
Kyllä kirjaprojektikin etenee, hitaasti mutta varmasti! Tällä hetkellä arvioitu julkaisuaika on keväällä 2013. Oikein hauskaa kesää myös sinulle!
Kiva, odotan ohjelmaa ja kirjaa ja ennen kaikkea kirjan kuvia. :) Mitä kuuluu äitienpäivälahjalle eli Woodylle? Onko lahja lahjakas?
Oikein tuli taas rentoutunut olo, kun luin blogiasi. On hieno juttu, kun pienten lasten äiti osaa olla leppoisasti arkipuuhien ja lasten kanssa yhdessä. Voin hyvin kuvitella sen onnen tunteen, kun leppoisasti puuhailette perheen kesken ja hoidatte isoa tilaa eläimineen. Onnellista kesää sinne omenapuiden katveeseen! Odotan jo innolla seuraavaa blogiasi.
Olga kuule, mulla meni aivan totaalisesti ohi se sun ohjelma, vaikka niin vannoin katsovani sitä. Pidän blogistasi valtavasti ja tv olisi hyvä jatkumo sille.. Infoa hyvissä ajoin ensi kerralla klon ajasta ja päivästä täällä blogissa, joohan!! :) P.s mitä tosiaan kuuluu uudelle hevoselle?
Moi Olga! Miten ihmeessä minulta on mennyt ohi tuo sinun sarjasi aikaisemmin..? Ihanaa kumminkin että uutta tulee ja tällä kertaa en aio sitä missata. :) Ihanaa kesää teidän perheelle!