Olgan kotona

Ohjelma alkaa

Jaa

Tänään klo 21 alkaa Liv&Learn: Olgan Kotona -ohjelma LIV-kanavalla. Ohjelma kestää n. 5 minuuttia ja minä laitan siellä ruokaa Helgan ja Hilman kanssa sen verran kun neitejä nyt sattuu kunkin ruokalajin teko kiinnostamaan. Tämänpäiväisessä jaksossa tehdään kesäkurpitsapihvejä. Ohjelman seuraavat 9 jaksoa nähdään aina maanantaisin klo 21. Nähdään siellä!

Jaa

Kommentit (7)

Pitääpäs kokeilla joku kerta noita pihvejä, kuulosti hyville ja ennen kaikkea helpoilta tehdä. Jaksossa teillä oli kivoja vaatteita, mistä ne on hankittu? Hyvää syksyn jatkoa ja jään odottelemaan seuraavaa jaksoa! :)
Pitääpä joku kerta kokeilla noita pihvejä, kuulosti hyville ja helpoilta valmistaa. Teillä oli ohjelmassa kivoja vaatteita :) Hyvää syksyn jatkoa ja jään odottelemaan seuraavaa jaksoa!
Toivottavasti teet vielä kirjankin...
Ohjelmassa tyttöjen vaatteet ovat Metsolasta https://www.metsola.co/ ja minun vaatteet ekologisten vaatteiden kaupasta GenteClothesista http://www.genteclothes.fi/. Kirjan ulostuloaika on viivästynyt mutta kyllä sekin tekeillä kovasti on!
Heippa! Tehtiin äsken noita kesäkurpitsapihvejä ja olen todella kiitollinen ohjeesta! Meillä ei ikinä syödä kasvisruokaa, mutta tämä ohjelma inspiroi tekemään näitä pihvejä. Ja maukastahan se oli! Suurkiitos!! Näitä tullaan tekemään meillä jatkossakin :) Ja olen haaveillut jos saataisiin yksi tai kaksi kasvisruokapäivää laitettua viikkoon, niin oli ihana inspiraatio tämä ohjelma!
voikohan tuota ohjelmaa nähdä jossain netin kautta tai uusintana? itse kun olin maanantaina illan tien päällä niin jäi näkemättä.
Löytyvät myös ruutu.fi -osoittesta!