Olgan kotona

Olen muoti-ikonin äiti

Jaa

Kun yhdistetään vajaa kolmevuotiaan jääräpäisyys, yhtä jääräpäinen äiti ja vanha, viileä talo, saadaan aikaan talven hämmentävin muotilook.
Hilman prinsessavaihe elää kulta-aikaansa, eikä röyhelöistä tingitä. Mitä useampi mekko tai hame päällekkäin, sitä iloisempi tyttö. Aikani vastaan harattuani päädyin Sääskjärven puhutuimman trendsetterin kanssa kompromissiin: Ihan sama mitä hänellä on vaatekertansa päälimäisenä, mutta minä evään oikeuden päättää mitä siellä on alla.Hilma on nuori neiti joka kääntää tyylillään itseoikeutetusti päitä missä ikinä liikkuukin. Täpötäyden terveyskeskuksen odotushuoneen tujottaessa kimaltelevaa Amerikan tuliaismekkoa nuhjuisen villapaidan päällä, ilmoitin kovaan ääneen että kyllä kaksivuotiaanakin voi jo vähän panostaa pukeutumiseen.

Syksyn taisteluiden jälkeen Hilmaa ei lukuisat vaatekerrokset enää vaivaa, kunhan saa kääriä hihat niin että käsivarret näkyy ja päällä on mekko.
Ulkopukeutumiseen pätee vain yksi sääntö: Toppahousut ja takit on ok, mutta haalari on liikaa. Neiti yhdistääkin ulkopukoutumisessaan ennakkoluulottomasti klassista prinsessakimalletta eläinmaailmaan. Palaute on ollut pelkästään positiivista.


 

Jaa

Kommentit (8)

Hauska kirjoitus, ja miten kekseliäs tyttö! :-)
Vautsi, todella ihailtavaa noin pieneltä tytöltä :) Eka ja vika kuva/asu varsinkin vievät sydämeni!
Kuullostipa hirmu tutulle... Meidän nuorin 3v elää myös hyvin samanlaista elämää. Mekkoja ja mekkoja... koruja ja hius pinnejä... Oikein tyttömäisiä juttuja on tullut pitkästä aikaa tehtyä. Onneksi esikoinen on tyttö ja sen verran iso että osaa jo laittaa pikkusiskoaan päästä varpaisiin. kynsilakatkin kuuluvat jo pikku prisessan arkeen. Esikoisen kohdalla huomasin ettei tämä kestä kovinkaan kauaa, joten nautin jokaisesta päivästä kun pikku tyttöni haluaa olla prinsessa. 10-vuotta eteenpäin niin ei enää prinsessasta ole enää kuin ihana muisto. Meillä vanhin tyttö tuskin laittaisi mekkoa päälleen on joku poikamainen vaihe menossa... Aika aikaansa kutakin.
Niin sitä pitää, ihana! Meillä on jo prinsessajutut enimmäkseen mennyt ohi. Nauttikaa vaan te jotka vielä voitte ;) Nyt sitten pukeudutaan mustaan! Yritin saada kaverisynttäreille lähtijälle päälle jotain muuta: iloisempaa. värikkäämpää tai juhlavampaa. Mutta neiti totesi, että tää on nyt mun tyyli! Mitäpä siihen sitten enää lisäämään...
Ihana pikkuneiti! Ja ymmärrän häntä niiiin hyvin: kyllähän kimallemekko on aina kimallemekko :-)
Aivan ihanaa pikkutytön elämää,kun saa pukea päälleen mekon joka päivä. <3
Voih, aivan ihana pikku neiti ja niin tutulle kuulostaa... meillä myös 3v tytöntyllerö haluaa pukeutua kimaltaviin ja kukallisiin mekkoihin keskellä talvea. Vaihtelee vaatteita kaiken iltaa kotona ja mitä ihmeellisempiä vaateyhdistelmiä löytyy neidin päältä :o) Isompi sisko lakkailee 3 vuotiaan kynsiä ja letittelee hiuksia ja pinnijä ja hiuspantoja pitää olla monen näköisiä. Tästä vaiheesta kannattaa nauttia koska se menee ohi kun teini-ikä koittaa. Meidän isompi tyttö joka täyttää kuukauden päästä 13 elää nyt sellaista vaihetta että hametta tai mekkoa ei missään nimessä laiteta päälle. Vuosi sitten meidän teinitytön päällä nähtiin vain pelkkiä mustia vaatteita ja olin aivan epätoivoinen kun käytti vain mustia t-paitoja ja verkkareita mutta nyt näyttää tyyli muuttuneen tämän talven aikana, ilahduttavasti värikkäämpään suuntaan ja nyt käyttää myös leggareita ja kauniita kimalletoppejakin joten toivoa on, heh... eli nauti pikkuprinsessasta :)
:D :D :D Näyttää ja kuulostaa niiiin tutulta, niiiiin tutulta. :D