Olgan kotona

Onnea, oma 5-vuotias blogi!

Jaa

Tällä minun rakkaalla blogillani on tässä kuussa 5v. synttärit. Yli viisi vuotta sitten päätimme kokeilla Kotivinkin kanssa lehden kolumnien lisäksi myös blogia täällä sivulla. Jäin ihan koukkuun tänne kirjoittamiseen ja tässä ollaan. Moni muisto 5 vuodelta olisi unohtunut jonnekun valokuvakovelevyille tai alitajuntaan ilman teitä, uskolliset lukijani. Kiitos siitä.

Uskomatonta miten nopeasti aika todella kuluu. Kaikki itseään vanhemmathan siitä jatkuvasti minullekin muistuttavat, että nauti nyt kun lapset ovat pieniä, aika vain hujahtaa silmissä. Se on totta. Tämä blogi on minulle vähän kuin päiväkirja, tapa tarkastella omaa elämää niin hyvässä kuin huonossa valossa, tapa nauraa itselle. Tämä on myös kanava ajatella elämää ulos maalaispihasta. Tämä on myös kontaktia lukijoiden kanssa paitsi täällä sähköisesti, mutta myös satoja vaikuttavia tapaamisia lukijoiden kadulla, keikoilla, tapaamisissa, illan istujaisissa ja vaikka bussipysäkeillä. Kiitos kun luette ja myötäelätte elämön iloja ja suruja kanssani. 

Jaa

Kommentit (15)

Paljon onnea! Olen lukenut kaikki tämän blogin jutut heti kun ne ovat ilmaantuneet ja iloinnut tarinoistasi ja kuvistasi. Ainut mitä olemme isännän kanssa kaivanneet on tv-ohjelmasi Olgan kotona <3
Onnea Onnea. Voi miten ihania kuvia ja elämä näyttää muutenkin ihanalta, sellaiselta josta itsekkin on haaveillut.
Ihana seurata tätä blogiasi, onnea vuosipäivälle! Tämä on itse asiassa ainoa blogi, jota seuraan säännöllisesti ja luen jokaikisen postauksen :) Erityisen mielenkiintoista on ollut seurata Marttilakierrosta, minua kun ovat aina kiehtoneet vanhat talot ja niiden huonejärjestykset. Tuli mieleeni, että olisikohan se mahdollista, että laittaisit jossakin vaiheessa tänne vielä pohjapiirrokset Marttialan ala- ja yläkerroista niin voisi kuvitteellisesti helpommin kulkea huoneesta toiseen :)
Kiitos Sinulle Olga,että olet jakanut elämääsi sanoin,kuvin ja teon luettavaksemme sekä katseltavaksemme. Onnea 5-vuotiaalle blogille sekä sen kirjoittajalle/kuvaajille. Ainut blogi mitä seuraan - ei tarvitse muilla sivuilla surffailla, sillä tämä riittää. Rauhaisaa ja leppoissaa pyhäinpäivän aikaa !
Olgan kotona- tvsarja oli ihan loistava. Sitä lisää jos vain mahdollista :) Onnea 5-vuotiaalle blogille, näitä kirjoituksiasi on kiva lukea, piristystä päiviin :)
kiitos ja onnea , ihanista elämäntarinoista ja eläimistä kertovia tarinoita ja lapsista ja koko marttilan ymppärillä olevasta elämästä . tv mummo
Onnea blogillesi! Odotan aina kovasti uusia juttujasi ja kuvia. Jatka samaan malliin. Sinulla on ihanat lapset ja heidän touhuistaan on kiva lukea. Omat lapset ovat jo lentäneet pesästä, mutta kiva "kurkata" pienten lasten maailmaan blogisi välityksellä.
Kiitos. Kiitos mielekkäästä blogista. Kirjoituksiasi on mutkatonta lukea, ne ovat innostavia ja puhuttelevia. On kiva, kun kirjoitat tavallisista arjen asioista. Tekstit ja kuvat kertovat tarinaa elämästänne ja ajatuksistanne. Kuvista välittyy tunnelma ja ne ovat aistikkaita. Erityisesti tämän tekstin kuvasarja on kuin aikamatka, käyden eri tunnealoja läpi. Ehkä koskettavin näistä kuvista on sairaalasängyssä otettu kuva (vaikkakin olen tiukasti hevosihminen, ja onkin ilahduttavaa nähdä kuvia eläimistäsi). Ohut, ryppyinen käsi ja pieni lapsi, se vain puhuttelee niin paljon. Lämpöä ja rakkautta elämäänne sekä tsemppiä uusiin haasteisiin!
Kiitos ihanasta blogistasi! Sinun tarinasi ja mukavat kuvat saa aina hyvälle tuulelle. :)
Onnea ja kiitos ihanista postauksista, myös minulle tämä on ainoa blogi jota seuraan. Blogisi parissa vietetty hetki on minulle se oma pieni hengähdystauko tämän arkihyörinän keskellä. Omasta mielestäni tuo kuva pienestä miehestä moponsa kanssa on koskettavin ja jotenkin niin täynnä pienen ihmisen riemua ja päättäväisyyttä.
Onnea 5v blogille! :) Se on aivan ihana. Sitä lukiessa on helppo rentoutua, mieli rauhoittuu ja on jotenkin helpompi hengittääkin. Kotinne on ihan mielettömän upea. Näkee että työtä on tehty paljon, mutta sydämellä! Tulin haastaneeksi sut blogisi tarina -haasteeseen osoitteessa: http://kummajuttu.omasivu.fi/294/blogisitarina-blogihaaste/ Mutta tässä postauksessa olitkin jo kertonut blogistasi. Ota tai jätä haaste, ihan miten tahdot! :)
Kiitos blogista, tv-ohjelmasta ja lehden kolumneista. Seurasin aktiivisesti blogiasi kun aloit tehdä sitä. Erityisesti kiinnosti kädentaidot. Onneksi olkoon 5 vuotis päivästä.
Täältä erityisterkut Rositalle, yhdelle söpösimmistä lehmistä mitä on, vaikka kaikki lehmät on hellyttäviä. Ihana kuva pikku-lehmästä <3 nim. ex-lehmienhoitaja ;)
Kiitos yhteisesti kaikille mahtavista kommenteista! Wuhuu!
Kiitos ihan mahtavasta blogista! Sun juttuja on niin kiva lukea! Kaipaan Olgan kotona ohjelmaa!