Olgan kotona

Pajunkissakranssi

Jaa

Aurinko paistaa niin että ei millään meinaa malttaa olla sisällä! Tänään aamutallilta tullessani kompuroin vain osittain kantavan hangen yli hevostarhan takanurkkaan hakemaan pajunkissoja. Pajunkissoista tulee lapsuuden pääsisäiset mieleen. Muistan kuinka pienistä pajunkissoista tuli minulle jotenkin niin haikea olo; ne olivat niin ihania, pieniä ja pörröisiä, mutta mikseivät ne voineet olla ihan oikeita pieniä kissanpentuja?
Pajunkissat menevät sisällä nopeasti huonoksi, joten tänä vuonna päätin kokeilla tehdä pajusta kissakranssin. Onnistui ihan kivasti, valitsin pitkiä oksia joiden päissä oli paljon pajunkissoja. Sidoin kranssin vain ylhäältä kiinni rautalangalla ja lisäsin yläosaan vähän lisää irto-oksia ja lopuksi koristeet.
 

Jaa

Kommentit (4)

Hei hauska kranssi, ihanan keväinen!
Kiitos ideasta! Lähdemme myös askarruksia etsimään lasten kanssa. Yritetään saada jotain aikaiseksi... Naapurit saattavat olla kateellisia... on todella hieno teidän kranssi!
Kiitos tästä hienosta blogista Olgalle ja Kotivinkille. Tykkään ihan eniten myös Olgan jutuista lehdessä, odotan joka toista numeroa suurella innolla. Hienoa kun tämä blogi tarttuu arjen pieniin iloihin, se tuo iloa,jaksamista ja hyvää mieltä omaan arkeeni!
Nätti ja yksinkertaisen tyylikäs pääsiäiskranssi : )