Olgan kotona

Pala talon ja parisuhteen historiaa

Jaa

Tuukka on taas kuvausmatkalla ja katselin koneelta lumipyryn vastapainoksi valokuvia tämän talon matkasta meidän kodiksi. Ai että kun tuli jotenkin hyvä mieli! Täytyykin laittaa tänne silloin tällöin jotain ennen -jälkeen tyyppisiä kuvapareja talon hitaasta mutta varmasta elämänmuutoksesta.

Kuvien katselusta tuli vahvasti myös kunnon parisuhteeni historiankertauskurssi. Kun muutimme tänne, ei lapsia vielä ollut ja elämä oli erilaista ja omalla tavallaan ihanan vapaata. Tässäpä siis pari kuvaa kyseisestä kurssista teille.

Ja tietty ihanalle Tuukalleni.

t: haaveilija

 

Jaa

Kommentit (12)

Siis aivan ihania kuvia, tykkään niin kovasti blogistasi ja ihailen tekemiäsi valintoja! Hyvää kevään odotusta :)
meillä on vanhatalo vasta remontin alkupäässä ja olen myöskin muistanut ottaa ennen ja jälkeen kuvia.keittiö nyt valmis ja pihaa siistitty,puun kaatoa yms...työtä riittää,mutta ehkä joskus vielä muistelen vanhoista kuvista,miten iso urakka on saatu aikaseksi.vielä ainakin riittää intoa,mutta pitää tässä välillä pystyä elämäänkin,joten ei liian vakavasti pidä remontoida....olisi todellakin antoisaa nähdä myös teidän,olga,talon vaiheita ja kuulla myöskin niistä hetkistä,mitkä on ottaneet eniten voimille! tsemppiä kaikille remontti-reiskoille!
Hieno muutos talon ulkomuodossa! Oliko talo asuttu kun ostitte sen? Nyt se on päässyt kukoistukseensa, kun aiemmissa kuvissa näytti vähän hyljätyltä:/ Ja kohta on taas suuri tupa hivenen täydempi, mikäs sen ihanampaa <3
Talo on aivan ihana. Ja mukavaa blogiasi seuraan, vaikka oma elämäntilanteeni on erilainen lasten jo melkein lähdettyä kotoa. Voi palauttaa mieleen lasten mukavan työntäyteisen ja elämänmakuisen lapuusen ajan - se on vain "terveellistä" tässä teinien kanssa eläessä :-) muistaa se pieni poika ja tyttö kaiken kapinan takana.
...ja ihanan Tuukan (Kok) rahoille, joilla koko hössötys on kustannettu.
Kiitos Olga näistä kuvista! Talon muutos on hillitty, kaunis! Kiva nähdä että te ette ole rakentaneet uutta vaan sen sijaan olette kunnostaneet vanhaa eloon, oikein. Mielenkiintoista miten iso vaikutus ulkonäköön on pihapiirin tullessa asutetuksi. Alkukuvien kummitustalo muuttui juhlavaksi kartanoksi. Voimia sinulle loppuodotukseen vauvamassusi kanssa ja kaikkea hyvää elämäänne.
Tästä tuli kyllä hyvälle mielelle muutkin! Kiitos Olga:) Ihania vanhoja kuvai teistä. Kaunis talo.
Lisää näitä ja valokuvia remppavaiheista yms. Oli ihanan piristävää katsoa ja lukea yövuoron ainoana rauhallisena hetkenä. :) Tsemppiä sinne!!!
Vanhojen talojen ystävänä, huokailen täällä..ihana, ihana koti! Tykkään niin kovasti elämäntyylistäsi ja näistä postauksista, puhumattakaan kolumneistasi! Kivaa viikonloppua!
Voi miten ihania kuvia, ja upea muutos! Meilläkin täällä vanhan talon remontti meneillään, itseasiassa asema-alueen rakennus jonka remontista voi lukea täältä: korsonasema.blogspot.com. Olen ihan hulluna vanhoihin taloihin ja perinnerakentamiseen, joten nämä kuvat lämmitti sydäntä. Ja voi, kesän kaipuu paheni, loppuuko tämä pitkä talvi koskaan?!
Meillä kanssa remonttia ja senmyötä parisuhdeterapiaa :) Tänään juuri katselin valokuvia parin vuoden ajalta ja ihmettelin minkä muutoksen olemme saaneet aikaan tässä mummonmökissä josta on tullut meille oma koto, ja mitä kaikkea voimme vielä tehdä :) Kesää jo odottelen ja sitä, että pääsen upottamaan kädet multaan ja varpaat sammaleeseen. Kiitos ihanasta blogista ja kaikkea hyvää ja kaunista toivottelen <3
UPEA! Nyt mä sen löysin mun unelmien kodin myös. Olen pitkään katsellut erilaisia taloja uusia ja vanhoja, mutta sitä "oikeaa" ei ole löytynyt. Nyt se löyty ja haluan samanlaisen kun teillä. No ei ehkä ihan, mutta tuollaisen vanhan ja remontoidun upean talon. Nyt alkoi haaveilu ja etsiminen ;D