Olgan kotona

Pieni rauhallinen hetki

Jaa

Varoitan heti alkuun että olen hämmentävän runollisella tuulella.

Koko viikko on ollut yhtä kiirettä. Minulla on kamalasti töitä, koska kauan ja hartaasti kasattu kirjani, Emäntänä Olga ilmestyy 26.3. ja lisäksi Olgan Kotona –ohjelma alkaa 28.3.
Työt koneella keskeytyvät jatkuvasti. Vauva kaipaa huomiota, tytöt kaipaavat huomiota ja minä itsekin kyllä kaipaan myös huomiota (paitsi että Tuukka on kokoajan töissä). Välillä on tuntunut että nyt on liikaa kaikkea ja tekee mieli vaan painua pihalle pikkutyttöjen prinsessaluokan vaatimusten sekä pienen kestonälkäisen vastasyntyneen aiheuttamasta sekamelskasta. Ulkona on vaan pakkasta niin kamalasti että enpä ole pihalle painunut, paitsi jos on ihan oikeaa asiaa... 

Nyt yhtäkkiä havahduin että oli hetken rauhallista. Kukaan ei ole kylässä, vauva nukkuu vaunuissa, lapset leikkivät keskenään ylhäällä ja pakkasauringon valossa aamusta asti lämmitetty, kylmän yön jäljiltä lämpenevä talo näyttää jotenkin ihanalta. Kyllä tämä tästä.

 

 

Kaiken kiireen keskellä täytyy sanoa, että tänne kirjoittaminen ei tunnu työltä. En ole oppinut suodattamaan sanomisiani, vaan koen että tänne kirjoittaminen on kun kotona olisi. Ihan oikeaa, tuttua ja turvallista. 

Jaa

Kommentit (11)

Tuleeko tuo sinun kirjasi ihan kirjakauppoihin vai mistä sitä voisi sitten ostaa? Odotan malttamattomasti sen ilmestymistä :) Mukavia talvisia päiviä teidän taloon!
Juu, ihan kirjakaupoista löytyy! Kustantaja on Tammi. :)Olga
Aivan ihana kuva kissasta taljan päällä, iltapäivä painaa silmäluomia ja nyt olisi ihana ottaa tirsat töiden lomassa...kuten tuo kisu näkyy tekevän, no näillä karvalapsillahan onkin aina kissanpäivät :) Siellä meillä kotonakin varmaan parhaillaan katit uinuvat... Vaikka siellä on kiireitä niin ne ovat sellaisia hyviä kiireitä :)
ja uusiin haasteisiin! On aivan huippua, että sinun ja perheesi elämää saa kohta myös seurata tv:stä. Olet mielenkiintoinen persoona, aito ja suuri sydäminen, sen vaikutelman olen saanut.. ja ihana seurata "tavallista" perhe-elämää, vaikka julkisuuden henkilö oletkin. Sinulla näyttää energiaa riittävän ja lähimmäisen rakkautta muillekin. Ihan hirveän paljon tsemppiä ja ihanaa kevättä!
...kauan kaivattu; kirja ja TV-ohjelma! Odotan innolla molempia. Viimeksi Olgan kotona-sarja oli "huojentavan" ihana - arkinen, lämmin, kiireetön, ei liian steriili ja käsikirjoitettu. Se oli oikeaa elämää; muksut tuli ja meni, kyllästyivät, kynsien alla näkyi multaa, nenät vuotivat... tuommoista meillä ainakin on. Joskus tulee "huonon äidin syndrooma", kun katson lapsiperheohjelmia, joiden tiedän olevan silmänlumetta, mutta jotka illuusiostaan huolimatta aiheuttavat ahdistusta rinta-alassa. Teidän perheen touhut olivat aitoa ja ilahduttavaa katsottavaa - tulee tunne, että tuolla kakaroiden on hyvä olla! <3 Kaikkea hyvää siis teidän arkeenne ja kiitos voimaannuttavasta ja myönteisestä tunteesta, jonka teiltä/sinulta saan!
Yhdyn täysin yllä oleviin kirjoituksiin. Ihanaa kun jaksat jakaa arkeasi meille ja opettaa samalla meille monta tärkeää oivallusta elämästä<3 Olet ihailtava persoona, täynnä tarmoa ja elämäniloa sekä rakkautta jakava emo! Kaikkea hyvää, siunausta ja varjelusta sinulle ja perheellesi!!
Kiitänpä minäkin siitä, että jaksat blogiakin vielä päivittää ja kiiruhdan myös kirjakauppaan,kun kirjasi ilmestyy. :)
Jotenkin niin herttaista... :)
On miellyttävää seurata blogiasi. Niin mutkatonta ja maanläheistä. Kertoessasi Tuukan vierailusta tyttöjen kanssa sairaalassa, tajusin ett juuri noin minäkin tunsin lähes 40v sitten. Yhdessä yössä äidin takkutukasta oli tullut huisin iso tyttö. Ja ai-ai kun nuo hiuksetkin on vinksallaan.. Aurinkoista kevättä Sinulle ja perheellesi!
Löysin nyt vasta blogisi, ja tämä on IHANA!! jäin todella koukuun :P ja juuri alkaa ohjelmasikin, enkä malta odotaa että pääsen katsomaan. Tuntui hurjalta, kun katsoin kuvia ja luin blogia, elät juuri sellaista "minun haave" elämää :D ihana iso talo maalla, pikku lapsia. eläimiä.. ja nuo IHANAT retro vaatteet lapsilla :) Olen vain miettinyt, että olisikohan minulle liian raskasta.. eläimissä on paljon työtä.. Olsi kiva jos tekisit noista ihanista retrovaatteista blogin, jossa kertoisit vähän mistä löydät noita ihanuuksia :) ja onnea pienestä pojasta <3
Kirjoitat lämpimästi rakkaistasi,siitä tulee itsellekin hyvä mieli. Ja tuo kaunis kissanne huokuu rauhaa ( niinkuin kissoilla on taipumus tehdä). Nyt ekaa kertaa luen blogiasi, onpa kivaa kirjoittelua ja ihania kuvia.Tulevana torstaina onkin tsekattava tv.tä, ihan innolla odotan ohjelmaasi. Kiitos arkesi jakamisesta ! T. Leena, silkkiturkkien mami