Olgan kotona

Pikkuveli

Jaa

Nyt meitä on kuusi. Taloon syntyi pieni, kurttuotsainen poika 1.3.2013.
Lapsen ulossaattaminen on kovaa touhua, ja nyt se taas jo unohtui, palkinto siitä on sen verran hyvä. Pieni ihminen on kevyt, hento paketti. joka näyttää äidin silmään kauniimmalle kun mikään ja sen itku saa jättämään kaiken kesken.


Ensimmäisenä iltana sairaalassa vauvan kanssa olin levoton, ikävöin kotiin. Seuraavana päivänä oli Hilman syntymäpäivä ja tuntu hassulta että en ollut aamulla paikalla. Seuraavana päivänä Tuukka tuli tyttöjen kanssa katsomaan odotukseni olivat korkealla. Kaksi päivää hiljaa laitoshoidon hellässä huomassa oli hetkessä poissa kun huoneeseen pamahti 3 kappaletta vähän sinnepäin puettuja takkutukkaista tyttöä joilla kaikilla oli miljoona asiaa kerrottavana. Lapset näyttivät isoilta ja puhuivat taukoamatta ja kovaa. Kun Hilma uskaltautui ensimmäisen kerran kurkkaamaan vauvaa tyttö oikein tärisi. ”Jännittää.”, 3v. synttärisankari naurahti hermostuneena. Helga oli piirtänyt niin hienot kortit vauvalle että!

Jäin vielä yhdeksi yöksi rauhaan nuuhkimaan vauvaa ja eilen saapuivat taas isosiskot innosta puhkuen. Samat takkuiset, kaikenmaailman pinneillä korjaillut letit ja pipot väärinpäin päässä (miten Tuukka voikin onnistua pukemaan ne aina hassusti?) tultiin uutta pikkuveljeä hakemaan. Tuskailin autossa tyttöjen pitämää jatkuvaa älämölöä ja kysyin mitä näille lapsille on oikein tapahtunut? Vai olenko vain niin tottunut kaikkeen hälyyn etten huomaa sitä? Tuukka vastasi vakavana että tämä on sun perhe, tällaisia me ollaan.

Hälinä ja vauhti alkaa tuntua kotoisammalta. Isäni, joka ei ei varmasti koskaan ole tuonut minulle kukkia, tuli äsken katsomaan vauvaa ja ojensi nolosti minulle kukkapaketin. Paketista löytyi neljä upeaa ruusua, yksi jokaiselle rakkaalle mölyapinalle.

Tytöt silittävät, höpöttävät, haluavat vaihtaa vaippaa ja pitää sylissä. Pieni pikkuveli on ihana vaikka se onkin poika. Hilman sanoin: Se on muuten ihan kun tyttö, mutta sillä on pepussa muovailuvahaa.

Jaa

Kommentit (39)

Jännityksellä olen odottanut päivitystä, milloin saamme tietää pienestä nyytistä... Paljon onnea koko perheelle pienokaisen syntymän johdosta!
Minä niin tiedän tuon tunteen kovaäänisestä perheestä kun itse haluaisi vain pesiä rauhassa pienen vauvan kanssa, ihan hiljaa ja kiireettä, jonkinlaisessa sumussa.... Sitä ei varmaan koskaan miehet ymmärrä ;) Meidän kahdeksas rakkaus on nyt 2kk ja vieläkin tuntuu että voi kun voisi napista painaa muuta porukkaa hiljemmalle. Ei vauva siitä välitä mutta itsestä tuntuu edelleen sille että voi kun koko maailma vain pysähtyisi ja hiljenisi ympärillä. Onnea teidän koko perheelle :)
Onnea koko perheelle! Täällä ihan ääneen itkin, niin kauniisti osasit taas elämästäsi kirjoittaa! Kiitos ihanasta blogista! Ihania vauvantuoksuisia hetkiä. Ja aurinkoista kevään odotusta!
Aivan ihanaa!!! Onnea! Teillä on nyt täyttä elämää . . . :) Ihana koti, mies, lapset, elukat jne. Toivottavasti pieni antaa teidän nukkua riittävästi.
Isosti onnea Olga ja muu poppoo prinssistä!! Ihana uutinen! <3
Valtavan suuret onnittelut pienestä ihanuudesta koko perheelle! :) Toinen on niin järjettömän suloinen <3
Kovasti Onnea koko perheelle uuden tulokkaan johdosta! Ihania ja onnen täytteisiä hetkiä teille Toivottelee Viiden kovaäänisen lapsen äiti :)
Paljon, paljon onnea "tuoreen" vauvan johdosta! Repesin kyllä tälle otsikolle tuoreesta vauvasta: eiköhän nuo pienokaiset yleensä syntyessään ole aika "tuoreita" :-) http://www.mtv3.fi/viihde/kotimaiset.shtml/olga-temonen-ja-vauva-kotiutuivat---siskot-innoissaan-pikkuveljesta/2013/03/1715956
Vauva pikkuinen, aivan ihana suloinen, hänen tuoksu on parasta maailmassa, nauttikaa siitä ja hirmuisesti onnea pikkuisesta terveisin neljän aikuisen äiti ja kolmen mummu.
Ihana uutuus teillä, lämpöiset onnittelut koko perheelle!
Onnittelut koko perheelle!
Onnea ihanasta pienestä (vaikka pepussa onkin muovailuvahaa:D) !
tosi paljon onnea pikku vauvasta =)
Sylintäydeltä Onnea koko perheelle pienestä pojasta!
Onnittelut perheenlisäyksen johdosta. Muista levätä ja tarttua hetkeen.
Onnea koko teidän perheelle ja kiitos ihanasta blogista! Kirjoitat niin aidosti ja elämänmyönteisesti, että tätä on todella ilo lukea.
Ihana perheenne on lisääntynyt yhdellä ihanuudella! Siitä lämpimät onnittelut teille kaikille. On ilo lukea blogiasia. Siitä oikein tuntee ilonne, tohijenne ja onnenne määrän. Ihania olette!
Onnittelut pienokaisen johdosta koko perheelle ja ihanaa kevättä !
Onnea Olga ja koko perhe!
Ihana pieni poika kuvassa. Oikein paljon onnea ja jaksamisia perheellenne. Kiitos blogistasi, niin ihanasti kirjoitat perheenne arjesta.
Tätä uutista on odotettu..:) Ihanaa, paljon onnea teille!! Meillä 2vk:n ikäinen poika vauva ja juuri niin minäkin ajattelin kun 1 1/2v tuli vauvaa kattoon (kävi ne viis muutaki) ,että mikä jättiläinen siitä on tullu :). Ihanaa kevättä, nauti vauvasta ja kaikesta mitä sinulla on. Voimia arkeen!
Lämpimät onnittelut koko perheelle! Ihana kuulla, että kaikki meni hyvin ja pieni käärö on saatu kotiin perheen pariin. Kiitos muutenkin blogistasi. Sen lukeminen piristää harmaankin päivän, vaikka väkisin. Nauttikaa pienestä kääröstä ja yhteisestä ajastanne. Kanssanne iloiten Suvituulia
Onnea äidille, onnea isälle ja onnea kaikille pikkutytöille - poika tuli taloon! Rauhoittukaa yhdessä rauhassa pienen nyytin ympärille ja nauttikaa näistä päivistä! Eikä niiden myssyjen ja lettien asennolla niin kovin nuukaa ole - pääasia, ettei tukka hapsota ja kutita silmillä. terveisin kolmen lapsen äiti ja kuuden pienen mummi ps. ihana blogi - tämä on ainoa blogi, jota seuraan säännöllisesti - kiitos Olga!
Voih, onnea paljon pienokaisesta<3 itselläni sylissä katselee 2,5kk ikäinen kuopuksemme, pieni Aada-tyttö <3 Kolumniasi on aina ihana lukea, ja ihailen elämäänne, ja elämän tapaanne :) onnea, ja jatka samaan malliin :)
Mähän sanoin että se on poika! OIisit vaan uskonut mua ;D Onnea hurjasti koko perheelle ja ihanaa kun kaikki on uomissaan :)
Onnea ja helliä hetkiä koko perheelle! Nauttikaa uudesta pikkumiehestä, tytöistä ja toisistanne sekä tietysti maaseudun rauhasta, kodista, pihasta, nelijalkaisista. Elämän nautinnollisia hetkiä rutkasti teille kaikille!
Onnea ja ihanuutta teille,lapset tuovat ihmeesti sisältöä elämään ja auttavat kummasti vaikeiden asioidenkin yli <3
Ootte aivan ihana ihana perhe. Ja on ihana lukea Sinun blogiasi Olga, todella ihanaa että joku osaa ja voi olla vielä normaali perhe ja tytöt saavat olla tyttöjä ja nyt .... poika , vauh !!! Olkaa onnellisia onnessanne :))
Ihan itku tuli näin ihanasta uutisesta! Vauvakuume ei voi enempää nousta enää, ja silti tuo kuva... ja nuo sanat... sitä se juuri on! Nauttikaa!!
Onnea ja Jumalan siunausta ihanalle pienelle pojalle, isosiskoille ja vanhemmille sekä koko perhekunnalle! <3

Sivut