Olgan kotona

Rappusilla x 3

Jaa

Kiinnostavaa seurata miten samassa talossa kasvaneet lapset kiinnostuvat samoihin aikoihin samanlaisista asioista. Kun Torsti nyt kampeaa itsensä jatkuvasti tiskikoneeseen, oikein naurattaa, että ahaa, nyt on tämä keitysvaihe menossa. Tuukka bongasi muutama päivä takaperin eteisen rappusiin kiiruhtavan pojan ja meni perässä. Torsti osaa avata portin, joten raukalta on nyt estetty pääsy koko eteiseen, sen verran reteesti tyyppi muuten hengailee portaissa ja etenkin niiden yläpäässä.

Tuukan mielestä Torsti portaissa näytti todella tutulta, sillä olin aikanaan ottanut myös rappusista innostuneista siskoista kuvia samaisessa paikassa. Niinpä Tuukka tarttui kameraan, tuloksena kuvat jotka toistuvat perheessämme nyt kolmatta kertaa. Tässä siis meidän tyypit rappusilla. Helga vuonna 2009, ikää 3 päivää vajaat 11 kk, Hilma vuonna 2011, ikää 1 vuosi ja 7 päivää ja Torsti vuonna 2014, ikää tasan 11 kk.

 

Jaa

Kommentit (6)

Oi, te iiiiiihhhhhhaaaaannnnaaaat mukkelot Helga,Hilma ja Torsti-Toppe Toropainen ! Olette kyllä niin uskomattomat söpöliinejä, että nyt minä kyllä ihan romahan..... ilosta,onnesta ja siitä,että saan katsella teistä otettuja maanmainioita kuvia. p.s. meidän nuorin vesseli silloin 80-luvun puolivälissä oli juuri näidän kullannuppujen ikäinen ja AINA papan kirjoituspöydällä istua töröttömässä. Meillä on myös kuvia tästä kirjoituspöydällä istujasta. Lapset ovat Luoja lahja. Lauhoja helmikuun päiviä teille sinne Marttilaan.
Oi miten ihania kuvia teidän lapsista♥.Oon pitkään seurannut blogiasi kun se on niin ihanan maanläheinen ja elämänmakuinen; )
Ihana teksti ja ihanat kuvat! Blogistasi huokuu onnellisuus ja rento asenne elämään! :)
Hei Olga! Löysin keittokirjastasi ihanan suppilovahverokeiton reseptin, mutten löytänyt kuivattuja suppilovahveroita mistään... Onko sinulla tietoa vieläkö niitä ylipäätään on kauppojen valikoimissa, oletko niitä jostain löytänyt? Ihania talvipäiviä :)
Moi Kaisa, En suoraan sanoen osaa sanoa, koska Tuukka kerää meillä ihan hulluna sieniä joka syksy, enkä ole joutunut hankkimaan. Mutta luulisi että isommista kaupoista löydät ainakin pakastettuja suppilovahveroita, ne sopivat tietenkin yhtälailla!
Joitakin kuivattuja sieniä löytyy myös Punnitse ja Säästä -kaupasta. Itse olen ostanut mustia torvisieniä sieltä, mutten muista mitä muita sieniä siellä oli.