Olgan kotona

Runo Hilmalle

Jaa

Nyt menee korniuden rajoille mutta minulla on ollut viikon verran pakottava tarve kirjoittaa tänne runo 2-vuotiaalle Hilmalleni, jotta hän sitten joskus tietäisi miten mahtava tyyppi hän oli jo kaksivuotiaana. En ole kirjoittanut ainuttakaan runoa varmaan 15 vuoteen, joten on jo korkea aika. Lupaan kirjoittaa seuraavan viimeistään silloin kun Hilma täyttää 20 vuotta!  

 

 

Eihän Joulupukki tule? Se pevottaa Hilmaa.
Saisko jo nahmastahnaa? Ei, odotetaan iltaa.
Montako vuotta Hilma on? –Yksi, kaksi.

 

-Äiti tule viereen, Äiti syliin.
Tukka liimautuu räkäiseen poskeen.
Tulee aika, kun haluat vieraisiin kyliin,
olet niin ihana että koskee.

 

Napakka käsi halaa, yltää ympäri kaulan.
Äiti laula Petteri Punakuono! Ja minähän laulan.

 

Äitiäkin pevottaa, aika juoksee alta.
Mutta nyt tuntuu mahtavalta,
olla sulle se numero yksi.
Onnea Hilma, olet nyt kaksi!
 

Jaa

Kommentit (10)

Tuo rakkauden määrä on vaan niin suurta mikä runon myötä tulee julki, Onnea Hilma <3! Ihanassa perheessä saat kasvaa isoksi ja toivottavsti ei sitten isona enää "pevota" ;)
liikuttavaa
Onnen kyyneleitä itselläni poskella, sillä juuri tunti sitten sain kolmannen lapsenlapseni, pienen topakan tytön kahden poikalapsen ( 4v, ja 3 v.) jälkeen. Onnea teille ja meille kaikille :)
ei ollut tippaakaan korni, aivan ihana! kaikkea hyvää teille koko perheelle!
tämmöstä ei pitäis viimisillään raskaanaolevan lukea, Niagaran putoukset pääsee valloilleen. :) Tääläki ootellaan Hilmaa. (Jos on tyttö, toim. huom. ;)) Onnea Hilma 2 vee!
Hieno runo! Sulla on selvästi taito kirjoittaa, tämäkin lukija ihan liikuttui :´) Paljon onnea pienelle Hilma-tyttöselle!
Niin se aika rientää.Kun ekan kerran törmäsin jossain lehdessä perheeseesi,sylissäsi tuhisi pieni pörröpää,vähän aikaa sitten syntynyt Hilma. Nyt tuo piskuinen pirpana on jo 2-vuotias!!! Jos silloin sydäntäni läikytteli arkesi hevosten ja koirien ympäröimänä,elämää nähneen talon pihapiirissä,lempeys katseessasi. Onnea,iloa ja kaikkea hyvää sinulle oivallinen mamuska!! Anna lempeytesi läikkyä ja kiitollisuutesi kummuta,kun syliisi suljet kaikki ihanat!!Antoisaa ja tunnerikasta kevättä sinulle Olga!! Suukkoja pienille poskille,rapsutuksia karvaisille kamuille ja täyteläistä elämää sinulle ja lähipiirillesi!!! =O) P.s:Anna runosuonen yllättää ja tuoda julki sydämen salat.
Ihana runo <3 Liikutuin kyyneliin kun luin. Täälläkin vietetään 2v synttäreitä kuukauden päästä. :)
ihanaa ja koskettavaa ja aitoa! luin juuri kotivinkkiä (5/2012) ja herätit paljon ajatuksia ja tunteita. enpä ole aikaisemmin kokenut laura närhen biisiä noin, mutta taitaa kyynelkanavat mullakin vuotaa seuraavan kerran biisiä kuunnellessa... suureen sydämeen mahtuu paljon. hieno kirjoitus sijaisäitiydestä.
Ihana runo, liikutuin ja tunnistin niin hyvin tuon rakkauden runon takana. Meilläkin asuu ihana hassu 2-vuotias, oma muru.