Olgan kotona

Showmies

Jaa

Lapsena vappuun liittyi jotain selittämätöntä kaihoa. Karnevaalitunnelman haparoivaa hakemista ilmapallojen ja serpentiinien avulla, odotetun kevään tulon kutkuttavaa tunnelmaa. Ulos sai hyvällä säkällä mennä ilman takkia, talven aikana kutistuneet tennarit sai laittaa jalkaan. Koin että olin vähän ”isompi tyttö” koska tykkäsin vapusta, vaikka se olikin juhla missä ei kukaan tuonut mitään paketteja. Tuota samaa intoa olen nyt seurannut meidän lapsissamme, iloa ja hämmennystä. On jotain erityistä juhlan tuntua, mutta ei oikein selkeää kuvaa mitä tässä oikein juhlitaan.

Meillä oli suuret suunnitelmat vapun ajan remontoinneista, mutta koska säät eivät tätä suunnitelmaa suosineet, käytin eilisen päivän aikalailla kokonaan lastenhuoneen siivoamiseen. Se on aika hauskannäköinen paikka, kun tavarat ovat edes jotenkuten paikallaan.

Tuukka kävi myös estekisoissa. Matkalla luin Tuukalle ja valmennettavalleni Sonjalle kertauksen vuoksi Ratsastajainliiton esteratsastuksen kilpailusääntöjä. ” 332. Tervehtiminen. Ratsastajan on tervehdittävä tuomaristoa perusradalle tullessaan. Raipan kohottaminen tai pään nyökkäys katsotaan tervehdykseksi. Kiinnitettyä turvakypärää ei tarvitse irroittaa.” 

Kun Tuukan radan ratsastuksen aika tuli, niin arvatkaa kuka irroitti sen kypärän ja tervehti nostamalla sitä ilmaan? Nauratti ja nolotti, en tiedä miksi. ”Älä nyt, tämähän on yleisölaji!  Vastasi Tuukka minun vinoiluuni sen jälkeen. Totta, showjumping.

Jaa

Kommentit (8)

Onko teillä kaikki lapset samassa huoneessa ?
Juu, on! Yksi iso huone ja kaikki samassa, ainakin toistaiseksi.
Aivan ihanat pedit lastenhuoneesta, oikeat pesäkolot!! :) Aijemmassa päivityksessäsi kerroit koira patsaasta joka nökötti surkeana kirpparilla, jäin miettimään miten hauvan kanssa kävi?
Oijoi, miten ihana lastenhuone. Sängyt ovat suloiset sopet ja mahtavan korkea katto. Tiedän että meillä oltaisiin aivan haltioissaan tuollaisista riippujutuista SISÄLLÄ. Riippuhan ne tuolla pihapuussa, mutta että se olisi mahdollista myös sisällä, se olisi mahtavaa :)
Aivan mahtava lastenhuone. Tuolla jos jossain keksii kyllä ihania leikkejä, niin kuin olen kirjoitusistasi ymmärtänyt lastesi tekevän.
Hih, mikä showmies :) Repesin ääneen! Mutta muistan kyllä, kun niitä kypäriä on miehet nostaneet päästä tervehtiessään. Onko se sitten ollut aikaa ennen turvakypäriä :)
Tuo on varmaan upein lastenhuone, mitä iässään nähnyt!!! Vautsi. Tuohan on kuin suoraan jostain Narnian sadusta. Ja aivan taatusti joka lapsen unelma. Ja tuo ihana kaartuva, valtavan korkea katto. Mulla oli kanssa lapsena meidän vanhan 40-luvulla rakennetun talon yläkerrassa kaareva katto ja rakastin sitä kattoa, tosin ei se ollut ihan noin korkea, mutta ei huone kovin matalakaan ollut.
Samaa mieltä, joka lapsen unelmahuone! Älyttömän ihana.