Olgan kotona

Syksystä voimaa?

Jaa

Olen taistellut jonkinasteista syysväsymystä vastaan. Yhtäkkiä sade, tuuli, putoavat lehdet ja kuraiset hevostarhat alkoivat harmittaa kun tajusin että seuraavaan kesään on pitkä matka. Olen ottanut jos hevoset sisälle yöksi, lämmittänyt taloa ja pukenut lapsille villaista kuravaatteiden alle. Nyt tuntuu että aikaa menee näihin asioihin ihan tajuttomasti, mutta pian näihin rutiineihin tottuu ja alan oikein odottaa talvea.


Eilen oli kaunis, aurinkoinen syyspäivä, siivosin talon ja laitoin pihaa talviteloille. Vein polkupyörät varastoon, keräsin ruusunmarjoja ja perennojen jämistä kesän viimeisen kukkakimpun tuvan pöydälle. Haravoin jo vähän vaahteran lehtiä ja toin kynttilälyhdyt portaille. Kun nostin portaille ison keltaisen kurpitsan koristeeksi, muistin vuoden takaisen kirjoitukseni tänne blogiin samaisesta syksy on tullut -aiheesta. Vuoden kiertokulku sekä pimenevät illat alkoivat taas tuntua kivalta ajatukselta. Kynttilät siis palamaan ja fiilistelyn voimalla eteenpäin kohti talvea. Pitänee varmaan leipoa tänään pullaa.
 

Jaa

Kommentit (7)

Meilläkin on huomattu syksyn tulo. Yritetty taistella syysmasennusta vastaan, koska olen ilmeisesti siihen taipuvainen. Syys siivous ja värejä sisustuksiin. lasten kanssa ollaan haravoitu pihamaalla isoja kasoja joihin lapset sitten hyppii onnessaan. Kiitos valtavan paljon kun olet jaksanut kirjoitella koko pitkän vuoden. Olet ollut vuoden ajan arjen piriste tähän omaan arkeen. Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella tänne ihania juttuja!!!
Se on kumma miten nuo kommentit piristää ja tuo uutta intoa kirjoittaa tänne kun tietää että näitä juttuja myös luetaan. Kiitos siis kaikille kivoille jotka jaksavat käydä lukemassa, saatikka laittaa palautetta!
Olen myös huomannut, että kun reippaasti tarttuu perennoiden kuoleviin oksiin ja ylimenneisiin kesäkukkiin ja vaihtaa syksyn oksia tmv, kurpitsoita ja lyhtyjä tilalle portin pieleen, niin taas tulee hyvä mieli. Aina kun tekee sen "sesonki"muutoksen niin saa paljon iloa ja ei niin keskity siihen, että piha alkaa jo käydä syyslevolle.l Kiitos ihanasta blogista, kerrothan taas kasvihuoneen ja suokkien kuuulmisia!
Itse käyn päivittäin lukemassa blogiasi ja odotan aina innolla uusia kirjoituksia. Erityisen ihanaa on lukea juttuja hevosista ja lasten touhuista. Nyt kaalipadan tekoon ja laittamaan oma piha kuntoon. Kiitos blogista ja aurinkoista syksyä!
Myös minä käyn lukemassa blogiasi päivittäin ja ootan aina uusia postauksia innolla.Kiitos että jaksat kirjottaa kuulumisia ja ihanaa syksyä sinne :)
Olet arjen ilo ja piristys! Aina tulee hyvä mieli blogia lukiessa, kiitos kun jaksat kirjoittaa tätä. Oikein hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!
Minä myös luen blogiasi ja Kotivinkkiä ihan sinun palstasi takia! Ihmiset vaan harvoin kommentoivat lukemaansa, hyrisevät vaan tyytyväisyyttään omilla tietokoneillaan :) Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua! Hyvää syksyn jatkoa :)