Olgan kotona

Synttärihumua

Jaa

Meillä juhlittiin eilen Kirpun 3v. -synttäreitä. ”Kirppu” on sijaislapsi ja synttäreiden aikaan onnekas; edellisenä päivänä tyttöä juhlittiin biovanhempien kotona ja eilen sitten täällä meillä. Olimme kerrankin Tuukan kanssa ajoissa koristeiden kanssa ja puhalsimme ilmapalloja ja ripustimme synttärikoristeet kattoon jo edellisenä iltana. Voi sitä sankarin riemua kun aamulla synttärit olivat todella täällä. Kattokoristeet ansaitsevat erityishuomion, ne ovat äitini peruja Nurmeksesta, kulkivat silloin nimellä ”uudenvuoden koristeet”. Äitini oli hankkinut ne muistaakseni Helsinkiläisestä Kiina-kaupasta. Kunnostin kuluneita koristeita jonkin verran ja nyt ne ovat meillä käytössä syntymäpäiväkoristeina. Pitkän aikaa matkassa kulkeneet esineet ovat parhaita, tunnearvoa kun ei voita mikään.
Näiden kemujen erikoisuus oli yllätysvieras nimeltään Joulupukki. Viime jouluaattona Kirppu oli toisessa kodissaan kun pukki kävi meillä. Nyt pukki tuli varta vasten tyttöä katsomaan ja tuomaan paketin ”kun ei jouluna ehditty nähdä”.
Illalla hampaiden pesun aikana Kirppu pohti mennyttä juhlapäivää: ” Se Joulupukki on kyllä aika kiltti.”
 

Jaa

Kommentit (12)

Oikein paljon onnea 3-vuotiaalle neidille. Olivat varmasti ikimuistoiset synttärit. Aivan ihana synttärilahja kun näkee joulupukin näin keväällä.
Ihanat synttärit! ja hienot koristeet, tulee todella juhlatunnelma.
Ai vitsi, hyvä idea tuo Joulupukki! Mikse meillekin!?! :) :)
kyllä toiset osaa tuulettaa toisten varjolla . sikamaista
antakaa sen sijaislapsen olla rauhassa. ei tarvi mainostaa pientä tyttöä joka ei vielä ymmärrä mitä on rahastus lasen varjolla. suututtaa jo tytön oikeiden vanhemmien puolesta . että sillee ja paskat miettikää...
Fiksustihan Olga tämänkin hoitaa, lempinimi ja ei kasvokuvia julkisuuteen. Musta on ihana kuulla Olgan elämästä ja Kirppu on yksi osa sitä!! Kateelliset morkkaa! Tsemppiä ja lämpöisiä haleja Olga, sun juttuja on piristävää lukea!! :)
Samaa mieltä Ninnin kanssa!!!!
mieti perkele elä mää. lapseni kirppu alle viiattuna ei kuulu sinulle pätkääkään hoida omiasi jos typeryksellä yleensä on.
olgalle kiitos on jaksanut kirppua. hoivata huolehtia . kiitos olga
mene itseesi ei elämä ole ruusuilla tanssimista. kirppu on minun ja mieheni. alkoholi vei kirpun luotamme pois. nyt parivuotta kuivilla itku ja ikävä kirppua joka päiväistä. mutta tiedän kirppua hoidetaan temosilla hyvin. osaako sinun lapsesi sanoa hyvää päivää esim äiti sairaalassa ratkesin onnen kyyneliin kun kirppu tuli äitiä katsomaan. kiitos temosten, vaikka ottaa päähän
ihminen tekee ja sanoo pahoja asioita. pitäisi osata antaa anteeksi ja katua möhläilyjä. joka hevoselle varmasti löytyy keggittäjä. vanha sanonta.
annetaan kirpun kasvaa rauhassa. kyllä siitä iso tyttö tulee. ok