Olgan kotona

Tämän talon aamut

Jaa

Tällaisina lämpiminä kesäaamuina sitä antaa maalla asumiselle ja kylmälle talolle anteeksi talven kalavelat. Kertaheitolla unohtuu pihalla liukastelut, puiden kannot ja puhki kuluneet villasukat. Kun aamulla herää aurinkoon,  keittää rauhassa kahvia ja kävelee sitten pihan läpi tallille, ei harmita yhtään asua täällä.

Jaa

Kommentit (13)

Kiitos hyvästä blogista jota olen seurannut pitkään. Eläinrakkaana ihmisenä olisi kiva saada kuvia ja juttuja teidän eläimistä enempi. Aasi on varsinkin lähellä sydäntäni ja teidän aasista olisi kiva kuulla välillä. Kiva, että oli nyt päässyt kuvaan =)
Kiitos! Kannattaa käydä lukemassa eläimistä lisää sivulta olganfarmi.fi :)
Voi hyvänen aika miten komean aidanteen olet saanut noista vanhoista tiilistä. Meilläkin on tuhansia vanhoja tiiliä odottamassa uusiokäyttöä - mutta mihin????? Nyt kyllä tuli vähän idistä kehiin...... Kiitos Olga!
Joo, on se kiva eikä siitä tullut "liian siisti" niinkuin aluksi pelkäsin! Mutta oli aika työläs...
Mahtavaa, itse pääsen maanantaina vihdoin maalle (kun tämä muuttoruljanssi vaan loppuisi) Aurinkoisia aamuja odotellessa.. Ensikesänä sitten ehkä jopa kanat tepastelevat pihalla kanssani :) Haaveet toteutuu.. :)
Kuulostaa ihanalta, haaveita kohti siis. Oikein lömpimiä kesäaamuja sinne maalle! <3
Kuulostaa ihanalta, haaveita kohti siis. Oikein lämpimiä kesäaamuja sinne maalle! <3
Kiitos ihanasta blogista!
Kiitos Riksi, tosi kivahan tätä on kirjoittaa!
Miten lapset voivatkaan kasvaa niin nopeasti! Pidemmän aikaa ollut lukematta blogiasi, ja luulin ensin Hilmaa Helgaksi, kunnes enemmän selattuani tajusin että Helgahan on jo tuo kaunis nuori neiti, ja Hilma tämä pienempi neiti, jollainen Helga oli silloin kun aktiivisemmin lueskelin :) Ja Torstikin on jo pieni mies jolla on nimi ja sukupuolikin on selvillä, viimeksi kun luin niin kerroit olevasi raskaana :) Muistan joskus sinun kertoneen, että aloit kasvissyöjäksi tavattuasi Tuukan, joten olisi mielenkiintoista jos joskus kirjoittaisit blogiisi päätöksestäsi ja matkastasi kasvisruokailijaksi? Ja myös ihan vaikka viikon ajalta jotain "ruokapäiväkirjaa" että mitä teidän perheessä arkena syödään.. Itseäni ärsyttää kaikissa blogeissa ja muualla liika "hifistely" kasvisruuan suhteen, ei kukaan jaksa alkaa yhden aterian takia lapsiperheessä hankkimaan sen sata raaka-ainetta, eikä tekemään mitään pitkiä ja monimutkaisia valmistusvaiheita sisältäviä ruokia.. Tulipas nyt pitkä kommentti, ja vieläkin olisi ollut asiaa :D ... Mutta, ihanaa loppukesää sinulle ja koko perheelle! <3
Voi vitsi, olipas hyvä idea, ehdottomasti teen niin kunhan kesä"lomasta" pääsen että laitan tänne meidän viikon reseptit. palaan asiaan! :) Hyvää kesää myös sinulle!
Ihania kuvia, kiitos Olga! <3
No mä olen kans aina sanonut, että maalla asuminen on kuin lapsen odotusta: sen kaiken (talven) kestää (vaikka vannoo ettei kestä enää miljoonatta kertaa) kun tulee kesä ja sitä ihmettelee voiko oikeasti joka päivä olla unelmassaan sisällä :)