Olgan kotona

Topen Joulu

Jaa

Olen Torsti eli Toppe, olen 2-vuotias, kohta kolme, ja nyt on joulu. 

Äiti teki piparkakuista meidän tallin näköisen mökin. Nyt sitä ei kyllä oikeastaan enää ole, koska Dedo-koira söi sen melkein kokonaan. 

Me käveltiin aattona tosi pitkälle naapuriin viemään kranssia. Kotimatkalla pääsin onneksi reppuselkään. 

Sitten me haettiin kuusi metsästä ja iskän moottorisaha teki minuun vaikutuksen. 

Kuusesta tuli hieno, ja vain kaksi koristetta meni rikki kun me  koristeltiin se. Otin joulupukin vastaan vihreässä krokotiilikylpytakissa. 

Toivoin lahjaksi vain paloautoa. Pukki toi sen. Hyvää joulua kaikille.

Jaa

Kommentit (6)

Hyvää joulua Olga sinulle ja perheellesi. Olen seurannut blogiasi kauan mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun kommentoin tähän mitään. Kirjoitat ja kerrot elämästänne kivasti. Muita blogeja en seuraa, mutta katson aina, oletko kirjoittanut jotain uutta :)
Kivan näköinen joulu teillä :) Mitä pikku Antenni-laamavauvalle kuuluu? Onnea ja rakkautta koko Temosen klaaniin vuodelle 2016!
Olga. Olet oikea piparkakku taiteilija. Niin ihana talli ,<3 love it!!
Mukava tarina Topen ja teidän muiden joulusta.Hienon piparitallin olit tehnyt;) Jatka samaan malliin näitä kirjoittelujasi.Niitä on mukava lukea ja samanhenkisyys peilaantuu. -Sari ;blogistaan Kaukolan tilan eloa
Olga,Tuukka, Helga,Hilma,Toppe + Te muut,jotka kuulutte Temosten kattilakuntaan (kuten Kalle Päätalo sanoo perheestä/huushollista): toivotan Teille rauhaisaa ja toivorikasta tulevaa uutta vuotta 2016 ! Kiitos Olga iki-ihanasta blogistasi, jota olet jaksanut kirjoitella ja kuvata meidän lukijoide iloksi. On muuten ainoa blogi mitä seuraan ja tätä seuraankin sitten aktiivisesti.
Torstille heimolaiselta terveisiä! Olisi voinut olla meidän Rasmuksen (juuri täytti 3) joulusta, paitsi että meidän pojan äiti ei unissaankaan osaisi tehdä noin hienoa piparkakkutallia! Paloauto on kuitenkin toivottu ja saatu ja muissa puuhissa oltu mukana samanlaisella innolla ;) Todella suloisia kuvia, ihan tuli joku joulukorttiklassikko mieleen siitä missä esiintyy vihreä krokotiilikylpytakki.. Oikein mukavaa uutta vuotta teille!