Olgan kotona

Valmista tuli!

Jaa

Eilen vietettiin Emäntänä Olga-kirjan julkkareita. Samalla juhlittiin myös Olgan Kotona -ohjelman alkamista. Sain kirjan ensimmäistä kertaa käteeni maanantaina illalla ja kieltämättä se tuntui uskomattomalta. Ajatus keittokirjasta kun on kulkenut mukana niin kauan ja tekeminenkin kesti muutaman vuoden joten lähes haikein mielin luovun nyt tekoprosessista ja päästän kirjan maailmalle. Kyllä se pärjää, sillä kirja on juuri sellainen kun siitä pitikin tulla. Tästä saan kiittää Kustantajaa Tammea, sekä loistavaa kolmen hengen tekijätiimiämme. Valokuvaaja Emilia Ikäheimo sekä taittaja Päivi Häikiö viettivät kanssani monta pitkää hauskaa päivää täällä Marttilassa ja sen mielekkään työn tulos tekijöineen nyt tuossa kuvassa. 

Ohjelmakin alkaa huomenna torstaina! Peukut pystyyn että mahdollisimman moni kääntää huomenna telkkarin Liv-kanavalle klo 19:30. Ensimmäisessä jaksossa meillä kylässä piipahtaa ihana näyttelijäystäväni Ilkka Villi.

Olgan Kotona trailerin voi käydä katsomassa täällä.

Kuvat: Cay Leppälä

Jaa

Kommentit (12)

Siellä nyt valmistuu koko ajan jotain ihanaa :D Täällä on kovasti odotettu ohjelman alkamista, mutta saas nähdä näenkö sitä. Meillä kun on joku katvealue ja koskaan ei tiedä näkyykö töllö vai ei...ilmankin on tultu hyvin toimeen, mutta sitten kun tulisi kerrankin jotain mielenkiintoista, niin se pahalainen ei tietenkään näy...hoh.
..katsot jaksot jälkeenpäin ruutu.fi:stä, jos yhteys pätkii. Netti teillä ainakin näköjään toimii! :)
Onneksi olkoon saavutuksista! Olet niin energisen tuntuinen nainen, että valotatko vähän, mistä kaiken tarmon saatkaan...olisi ihanaa pystyä moiseen. Ilmeisesti, et ainakaa loju sohvalla töllöä tuijotellen ;) Kaikkea hyvää toivotellen!
Ohjelmasi oli hieno. Tähän aikaan vuodesta silmät niin kaipaa vihreätä. Olen kesänaapurinne Artjärven puolelta ja kaipaan jo sinne muuttoa. Ehkä minustakin tulee kasvisruuan tekijä vielä. Hampurilaiset vaikuttivat herkullisilta - kakusta puhumattakaan.
Pitkä odotus vihdoin palkittiin kun ohjelma alkoi ruudussa pyörimään:) Harvoin kiinnitän huomiota erikseen tapaan kuvata ja kuvakulmiin, mutta nyt oli kyllä ihan uskomatonta kamerankäsittelyä ja leikkausta. Ja itse emäntäkin vallan valoisa ja ihana:) Odotus palkittiin! Ja seuraavaksi sormet syhyävät kirjan suuntaan. Kiitos Olga&kumppanit että luotte jotain näin kaunista
Mähän käyn kommenttiosiossa näköjään toistamiseen onnittelemassa :) Onnittelut siis kirjasta ja kiitos ohjelmasta. Katsoin sen ruutu.fi:stä jälkikäteen. Mieleen jäi eriyisesti ihanat, uudesta laitumestaan innostuneet hevoset ja lasten maistelema uunikakku :) Ihan parasta!
Ohjelmasi oli ihana ja hyväntuulinen! Vieressäni katsomassa nökötti myös kaksi pientä poikaa ja seurasi teidän tyttöjen touhujahievahtamatta:) pojat antoivat kyllä ohjelman jälkeen noottia äidille: "Miks ei myö saaha ikinä rikkoa kananmunia kun sie leivot!?" Että kiitos;D
Kiitos kommenteista! On kiva lukea täältä että ainakin blogini lukijat ovat pitäneet ohjelmasta ja kirjakin kiinnostaa. Tietenkään kaikkia ei voi eikä pidäkään miellyttää, mutta se, että ne löytävät omat katsojansa ja lukijansa tuntuu todella hyvältä. Tehty työ siis kannatti. Kiitos vielä ja kirkkaita kevätpäiviä kaikille!
Blogi on ihana! Ja kirjankin menen kyllä kipin kapin ostamaan =) Ihana päästä ohjeita testaamaan, toivotaan että meidän porukalle ruoat maistuisi, koska hirmu vähän syödään kasvisruokaa. itse olin joskus kasvisyöjä useamman vuoden, mutta alallani, ruokapuolella oli pakko opetella maistamaan myös lihaa.. :/ ja siihen se sitten jäi.. Voisitko tehdä myös vaate blogeja, sisustusblogeja??
Kiitos kovasti blogista ja ohjelmasta! Blogia olen seurannut jo pitkään. Nyt rohkaistuin kommentoimaan, kun ollaan kuopuksen 2,5v kanssa löydetty yhteinen ohjelma, eli "Täti Heppa". Kuopus pitää eläimistä kovasti, mutta katsoo ihan lumoutuneena myös "tädin" kokkailuja. :)
Ootin into piukeena Emäntänä Olga -kirjaa postista. Vihdoin se sitten tuli ja wau, onpa upea kirja ja tuli sellainen olo, että jokaista kirjan reseptiä olisi pakko päästä kokeilemaan het sitten. Kiitos! Kirja on kaikin puolin erittäin viehättävä. Kuviakin on kiva katsella! Kirjan voisi hankkia jo pelkästään sen tarjoaman visuaalisen nautinnon vuoksi. Asun itse pienellä paikkakunnalla ja säntäsin kauppaan etsimään spelttijauhoja. Noh, sitten tuli ongelma. Haluaisin kokeilla noita tosivegen keksejä ja niihin menisi täysjyväspelttijauhoja, joita ei sitten kaupasta löytynyt:( löytyi sen sijaan puolikarkeita spelttijauhoja. Käyköhän ne keksien valmistukseen kuinka hyvin? Ai niin, voinhan tehdä ainakin viereisen sivun intiaanikeksejä. :) Valitin ystävälleni myös sitä, miksei nyt omasta kaupasta löydy sinimailasen ituja!! Herranpieksut! Kyllä niitä nyt pitäisi löytyä:D:D Täytyy itusalaattia kokeilla joku toinen kerta.. sniif. Mutta siis, selkeät ja helpot reseptit kaiken kaikkiaan!Thank you!!
Kovasti mietin myös, minne voi kommentoida kirjaa ja antaa palautetta. Päädyin kommentoimaan sitä tänne blogiin:)