Olgan kotona

Vauvauutisia!

Jaa

Etsittyämme kadonnutta Mirri-kissaa pari viikkoa päätimme ottaa uuden sisäkissan tai jopa kaksi, olimmehan muutenkin jo puhuneet, että taloon mahtuisi useampikin kissa. Jos Mirri palaisi, mitään vahinkoa ei siis sattuisi. Katselin muutamia ilmoituksia myytävistä lähialueen kissoista ja löysin kaksi kissaa puolen tunnin ajomatkan päästä; 7kk vanhan pojan ja hänen äitinsä, 2,5v. nartun. Myydään avioeron ja kerrostaloon muuttamisen vuoksi. Puhelu myyjälle oli mielenkiintoinen: Ovatko kissat rokotettu ja madotettu? -Ei ole.
Entä onko jompikumpi kissa leikattu lisääntymisen estämiseksi? -Ei ole.
No onko ne sitten pidetty erillään vai kuinka olette estäneet ettei poika astu äitiään? -No, sinä otat vain sitten sen poikakissan, se on hyvä kissa.
Jätin järjen kotiin ja menin hakemaan kissaa. Pienessä asunnossa oli kaneja, akvaario, jättikokoinen koira ja kaksi kissaa. Ovella omistaja esitteli kaunista poikakissaa. Kysyin siitä toisesta. Takimmaisesta huoneesta löytyi tukevasti tiineenä oleva tyttökissa. Isä ”saattaa” olla myös ex-miehen uroskissa. Minun kävi omistajaa sääliksi, kissaa sääliksi ja enempiä ajattelematta maksoin enemmän kun pyydettiin, pakkasin molemmat kissat koppaan ja kävelin autolle.
Kuuntelin autossa kahden kissan mouruntaa, kadutti ja mietin että olen varmasti maailman ainut ihminen joka joutuu toistuvasti tämänkaltaisiin tilanteisiin.
Soitin seuraavana aamuna eläinlääkärille ja häntä nauratti. Voin kuulemma olla huoletta, kissat kuulemma kestävät sukusiitosta yllättävänkin hyvin, eikä yhdessä polvessa tapahtunut kömmähdys haittaa mitään. Kissat saivat nimikseen Milli ja Musti. Ne ovat kieltämättä ihan loistotyyppejä ja molemmat ovat kotiutuneet hyvin. Milli poiki viime yönä 3 poikasta ja siispä nämä pikkutiikerit ovat erittäin tervetulleita perheeseemme.
 

Jaa

Kommentit (13)

Jos asuisin maalla omakotitalossa, olisi lisäksesi toinen jolle voi käydä noin:) Se oli hyvin tehty, kissat saavat varmasti hyvän kodin perheenne luota. Ihanaa uutta vuotta!
Löysin tämän aivan ihanan blogin ja luin kerralla kaikki merkinnät. Sen jälkeen olinkin ihan myyty ja ennen kaikkea liikuttunut. Itse pieneltä paikkakunnalta kotoisin olevana, nykyisin Helsingin hulinoissa opiskelijaelämää viettävänä parikymppisenä olen alkanut haaveilla omasta talosta maaseudun rauhassa ja pihassa käyskentelevistä eläimistä. Henkeen ja vereen eläinrakkaana ihmisenä katselin lähes tippa linssissä blogin ihania kuvia ja mietin, voisiko minunkin elämäni olla joskus tuollaista. Suuri kiitos ihanasta blogista, tuntui että entistä isompi osa minua siirtyikin jo maalaiseksi. Jaksamisia arjen touhuiluihin!
Ihan hyvä et molemmat kissat saivat hyvän kodin:) jos saisin päättää ni ottaisin niin paljon kissoja itelleni mut varallisuus ei oikeen anna myöten:D mut on mul silti nämä ihanat 2 kissaa ja niist en luovu...ja 2 koiraa on mulla nykyään:) poikaystävälläni on 4 lintua..eli piienoinen eläintaha meillä:DD
nimittäin se,että juuri noin olisi varmasti käynyt myös minulle!Mieheni on jo luovuttanut,kun raahaan kotiin milloin mitäkin ja lapsetkin olen hyvin kouluttanut:). Teillä on ihana koti ja olen jo pitkään lukenut blogiasi jo senkin vuoksi,että meilläkin on pieni sijoitettu lapsi...Ihanaa alkavaa vuotta sinne!
Mihin katosivat ne kaksi v 2008 naapurilta saatua poikakissaa, joista toinen sai nimekseen Zaida? Ja niitä ennen oli jo ilmeisesti hävinnyt Roosa-kissa?
Voi että, ymmärrän hyvin miksi pakkasit kissat autoon :) Tuo harmaa poikakissa on ihan meidän Viirun näköinen :D Käypä vaikka kurkkaamassa mun blogista: www.susienlampaat.vuodatus.net
Kaunista ajattelua ja toimintaa :) Miksi ei tekisi maailmasta kauniinpaa paikkaa kun on siihen mahdollisuus. Kiitos arjen ilojen jakamisesta!
Voi kun ois tilat, niin meilla ois vastaava elainlauma!! Nyt vain kolme kissaa, koira ja sijoituslapsia tilanteesta riippuen 1-5. Ihaillen ja kadehtien luen teidan kuulumisia !
Zaida&co muutti tallikissaksi vanhan pitkäaikaisen Roosa-tallikissan työnjatkajaksi mutta vaikka kuinka koitimme kotiuttaa niitä ensin sisällä ja sitten pitää tallissa, niin etteivät pääse heti karkaamaan, niin kissat eivät kotiutuneet meille. Zaida löytyi keväällä muutaman kilometrin päästä tienvarresta yliajettuna ja toista ei ole löytynyt. Näinpä olemme päättäneet että jos taloon otetaan vielä aikuisia kissoja (kuten nämä Milli ja Musti nyt), niistä tulee sisäkissoja. Kokemus opettaa.
että otit ne, jos sulla on niille tilaa. Ei kait se haittaa, jos tekee hassuja juttuja, jotka ei vahingoita ketään. Nythän kaikki voitti! Hyvää uutta vuotta 2012 :-)
Kurja että kissojen kanssa on ollut niin huono tuuri. On varmaan sittenkin parempi tosiaan pitkä, vähän tylsempi sisäkissanelämä Millille ja Mustille. :) Minullakin on aiemmin ulkokissa jäänyt auton alle, nyt meillä on 6v sisäkissa Höpö. Välillä vaan käy sääliksi, kun ei voi kauheasti toteuttaa saalistusviettiä ym...
Sie oot Olga ihana ihminen :) Paljon hyviä hetkiä koko teidän perheelle uusien kissojen kanssa!
Oi, voi pieniä matinkaisia :) Ihanaa, että pystyitte ottamaan ne osaksi peerhettänne!