Teini talossa

Autokauppias

Jaa

Nyt tulee hyvä juttu: yliopisto huutokauppasi vanhoja autojaan, joten annoin sokkona kaikenlaisia tarjouksia niistä (en käynyt edes katsomassa ajopelejä).

Nyt sitä sitten ollaan kahden pikkubussin omistaja! Että vähän respektiä, jos saan pyytää. Ei sitä ihan kaikilla ole omaa bussifirmaa.

Saan ne ajokit huomenna. Ihan itseäkin jännittää, että millaisia ne ovat.

Toivon saavani jonkinlaisen anti-mies –palkinnon tästä teostani, koska mieheyteen nimenomaan kuuluu harkita auto-ostokset tarkkaan. Mikään ei ole miehen elämässä niin tärkeä päätös kuin auton valitseminen. Lapsen tekeminenkin on pienempi päätös. Ja akan ottaminen.

Ja yksi ostelee sokkona busseja. Ei saakeli. Toivottavasti niissä on edes talvirenkaat.

 

Jaa

Kommentit (5)

;oD
Tekisi mieleni nauraa, mutta ei kestä... Kysynpähän nyt kuitenkin mitä ostoksestasi tuumi rouva Lipasti? Meillä näet isäntä kuittailee vieläkin kesäisellä reissullani. Piti hakea torilta mansikoita, eksyin kirpparille ja tuliaisina oli kaksi "uuden karheaa" sohvakalustoa. Vähän piti sanojaan aseella värvätessä perheen miesväkeä kantoavuksi ostostani noutamaan...
Näin vaimoihmisenä myös minä haluaisin tietää, mitä mieltä ostoksesta oli perheen rouva? =) =) =)
No: sain ne autot äsken ja se toinen varmaan menee vaihtoon saman tien, mutta toinen oli hieno! Ja mukavantuntuinen ajaakin. Rva Lipastikin oli sitä mieltä. Siinä on kuulkaa yhdeksälle tilaa, joten nyt täytyy tehdä kolme lasta lisää, että sikäli tulee kyllä kalliiksi! Myyjä kyllä hiukan ihmetteli, että kun ei edes käyty katsomassa...
Onneksi olkoon ! Tietenkin bussista, mutta hullunrohkeasta teostasi. Mukavia matkoja !