Teini talossa

Isänpäivä

Jaa

Jaaha, se on sitten 18. isänpäivä. Tai siis ehkä on, jahka nuo lapset heräävät. Vähän ovat vaihtuneet asetelmat vuosien takaisista, jolloin minua tultiin herättämään kaksi tuntia sen jälkeen kun lapset olivat heränneet eli seitsemältä. Nyt jos tehtäisiin sama kello olisi kaksi iltapäivällä.

Mutta en valita. Rauhallinen sunnuntaiaamu kelpaa mainiosti. Tiedän myös mitä saan vaimolta lahjaksi, koska ilmoitin toiveen ihan omin sanoin: uudet hanskat. Edellisissä on yhtä suuri reikä kuin ilmakehän otsonikerroksessa.

Ja ei, enpä taida saada yhtään isänpäiväkorttia enkä muutakaan askarteluapaskartelua. Ne ajat ovat takanapäin. Useana vuotena lapset tosin ovat tehneet minulle parodiavideoita omista kirjoistani. Ne ovat olleet hauskoja. Saa nähdä miten tänä vuonna...
 

Jaa

Kommentit (1)

Noinhan se kehitys kehittyy lasten varttuessa... Mutta voipipa se vanha vaimo-kultakin joskus siippansa ja lastensa iskän yllättää, eikä lahjakääröstä paljastukaan sitä iänikuista kauppiaiden sinnikkäästi mainostamaa vuosikertapyjamaa, ja askartelunpaskartelunkin voi iskä hoitaa ihan itse ja kehittää samalla sorminäppäryyttään. - Meidän iskä sai tänä vuonna isäinpäiväksi 20 kpl vetimiä kaapiston oviin. Ruuvari hänellä on jo ennestään... Ei kun vaan työniloa iskälle!