Teini talossa

Isänpäivä

Jaa
Isänpäivän kunniaksi teimme seiskaluokkalaisen kanssa melkoisen halkourakan ja siivosimme yhden ulkorakennuksen. Tai minä tein sen isänpäivän kunniaksi, hän siksi koska tarvitsi rahaa. Mutta nurisematta, minkä tähden myös maksoin nurisematta. Oli ihan mukava ja aika raskas nelituntinen. 
 
Ja lahjat? Voi kuulkaa. Sain mm. lumiukoksi tuunatun joulukalenterin, musiikkia, itsetehtyjä joulutorttuja, hercule poirotteja, kortteja sekä kaksi paitaa. Vähäinen ei ollut arvoltaan lahja, jonka sain esikoiselta: piirrämme hänen kanssaan viikoittaista sarjakuvaa ja minulla on aina kauhea tuska kun sunnuntai-iltana tarttee keksiä joku strippi hänelle piirrettäväksi. Hän vähensi tuskaani ja teki tällä kertaa itse sekä piirrokset että tarinan. Asiasta voisi tehdä pysyvän käytännön. Rahoista pitäisin edelleen luonnollisesti puolet. 
 
Jaa

Kommentit (2)

Meidän iskän yllättynyt lahjanaama olisi ollut eilen aamulla filmaamisen väärtti... Toivon, ettei hänen perusturvallisuutensa kovasti kolhuja kärsinyt kun paketista paljastuikin normaalin vuosikerttapyjaman sijaan partakone. Mutta ehkä tilanteen yllätyksellisyyttä lievitti se, että oli itse idean isä. Huokailtuaan sopivasti pari päivää aiemmin entisen koneensa pikemminkin nykivän pukkia parrasta kuin varsinaisesti leikkaavan.
Auts. Se lahja siis tiesi paikkansa. Sama tarve olisi muuten ollut täälläkin, mutta en huomannut mainita asiasta.