Teini talossa

Kouluun!

Jaa

No niin. Kuopus lähettiin kouluun tunnin etuajassa, ei niin että olisimme innokkaita pääsemään lapsista eroon.

Yläkoululainen puolestaan on odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa, minkä seurauksena heräsi kuudelta ihan omin avuin ja meni jonottamaan ovelle, että joko saa lähteä. Toivon ja oletan, että sama jatkuu tästedes. Kukaties hän voisi saman tien tehdä meille aamiaisen valmiiksi, kun kerran tuo aamuherääminen ei tuota vaikeuksia? Toki on pieni pelko olemassa, että tämä oli poikkeus ja normaalitilanteeseen palataan huomenna.

Kaiken kaikkiaan on hyvä fiilis kun kesä on selätetty. Loppukesän ilma on hyvä hengittää, siinä on arjen raikkautta ja reippautta, häivähdys asioiden valmistumista, uusien kirjojen tuoksua ja kadonneita koulureppuja.

Ensimmäinen katosi meinaan eilen…


 

Jaa

Kommentit (2)

Selättää kesä... O-ou että se kuvaakin just jetsulleen tätä kesää, joka ei minun mittapuullani ole suinkaan vielä aivan täysin selätetty... En tiedä tuleeko sitä vanhemmiten hitaammaksi vai onko tämä kesä nyt vain ollut tämmöinen, mutta kaikki on tuntunut tapahtuvan ihan yht'aikaa ja päällekkäin, limittäin ja lomittain... Kaikki marjat kypsyneet samalla hetkellä, sienet nousseet samaan syssyyn, ravut kömpineet innolla mertoihin - ja hupsista vaan seuraavassa hetkessä sesonki onkin ollut jo ohi, koivun lehdet kellastuneet ja lapset kiirehtineet kouluun. Onneksi talvi tulee ja illat pimenee ja pääsee talviunille...
Sienistä puheen ollen: tänä vuonna saan aikaiseksi lähteä sienimetsään. Kai siellä jo jotain kantarelleja voisi vaikka ollakin?