Teini talossa

Matkalla

Jaa

Kävimme muutaman päivän pikkulomalla Barcelonassa - oikein koko porukka. Ihan kivaa oli, kiitos kysymästä. Mutta täytyy kyllä sanoa, että on hiukan haastavaa kehittää koko ajan sellaista tekemistä, että kaikki olisivat tyytyväisiä tai edes suurin piirtein tyytyväisiä, kun ovat ihmiset niin eri ikäisiä ja intressitkin kovasti eri suunnissa.
Kohtuullisesti onnistuttiin. Käytiin Aquariumissa katsomassa haikaloja, pyörittiin vanhassa kaupungissa, viettiin päivä uiden ja minä pääsin Picasso-museoon. Olennaista oli, että apartemento oli ihan kävelykatu Ramblan vieressä niin että siirtymisiin ei mennyt aikaa, kun yhdet halusivat shoppailla ja toiset saivat siitä tarpeekseen viidessä minuutissa.
Ja mikä oli parasta? Luulen, että se saattoi olla se, kun kämpillä oli wi-fi.
Päätän, aavistuksen paheksuen,  raporttini täältä nykyajasta tähän.  

PS. Itse olen ehdottoman väärä ihminen viskaamaan ensimmäisen kiven tässä nettiasiassa.
 

Jaa

Kommentit (4)

Kateellisena luin matkastanne ulkomaille, täällä kotomaassa kun ilmat ei ole paljon poikenneet hiihtoloman vietosta. Ja nuoriso on saanut roikkua netissä luvan kanssa. Söpöä tosin että läjässä samalla sohvalla. Viime kesän mökkivalinta oli vanhempien mieleen( järvinäköala) mutta ei lasten (netti vain respassa)
...ei yhtään ulkomaille mieli tekisi... ee-ii yhtään... Suomen suvi on niin ihana ja ulkomaanihmeet tylsiä ja kelmeitä sen rinnalla. Eilenkin paistoi aurinko melkein pilvettömältä taivaalta ainakin 25 minsaa yhteen pötköön, mutta sitten nousi ukkosmyrsky valtavan myrskytuulen ja raivoisan vaahtopäisen aallokon saattelemana ja oli pakko paeta järveltä lähimmän rannan suojaan hukkumisuhan alla. No, optimistinen kalakaverini kaiveli vaan kuksan ja termarin repusta ja tokaisi: "Minä juon nyt kahvia!" Ja mitäpä siinä paljon muuta olisi tehtävissä ollutkaan ennen sään asettumista.
Ja Henkkamaukkakin löytyi Barcelonasta, jeee ;))
Linkki kämpän sivuille kiitos, jos oli mukavalla sijainnilla.