Teini talossa

Murr

Jaa

Voihan tunteiden takatalvi sentään. Kenelle voi reklamoida, kun kevät peruutetaan? Kun lähdin perjantaina pienelle matkalle lahden taakse, pihalla suurin piirtein kukkaset kukkivat. Nyt aamulla oli 15 astetta pakkasta ja piti ryhtyä uuneja lämmittämään. Talvikamatkin oli jo suureksi osaksi ennätetty viedä varastoon ja kevättakki oli yllä.
Lapsille pettymys oli vielä suurempi. On päässyt pyörällä kouluun, on voinut käyttää lippistä ja jopa hupparia (äidin vastalauseista huolimatta). Ja nyt sitten ikävällä tavalla vedetään matto jalkojen alta.
Takatalvi, tuo viides vuodenaika, on ihan perseestä - jos sallitte ilmaisu tai vaikkette sallisikaan. Sillä sitä se on. Vaan ei auta. Pää pystyyn ja halkoliiteriin mars!
 

Jaa

Kommentit (3)

Ollos hourimati takatalvesi kanssa! Talvihan nyt pitää ollakin, jos et minua usko niin vilkaise kalenterista - maaliskuussa vasta ollaan vaikka välillä kelit olivatkin kuin vappuna ikään.
Niinpä, ihan normaali maaliskuinen sää. Meteorologikin TV:ssä sanoi, ettei ole oikein puhua takatalvesta, vaikka media mieluusti sitä termiä viljeleekin. Muutoinkin välillä ärsyttää, miten Suomessa kaikenlainen sää on nykyään jollakin tapaa ongelma..
Työkavereiden mukaan tämä on mun syy, sillä päätin pitää tällä viikolla talvilomani. ;) Joten täällä sitä nyt kotona tuhkaa päälle ripotellaan...