Teini talossa

Rippijuhlat

Jaa

Suomen kotitalouskulutuksen ongelmat yleisesti ja paperiteollisuuden ongelmat erityisesti on nyt selätetty, thanks to me. On nimittäin rippijuhlat sunnuntaina ja teimme ostoslistan mitä pitää hakea kaupasta. Siitä tuli niin pitkä, että kaikki Kainuun metsät jouduttiin hakkaamaan jotta paperia saatiin kylliksi.
Suuntaan seuraavaksi Citymarkettiin, minkä seurauksena kehottaisin hankkimaan Keskon osakkeita pikimiten, sillä osavuositulos tältä vuosineljännekseltä tulee olemaan komea.
Ja kuitenkin vieraiksi on kutsuttu vain sukulaiset: isovanhemmat sekä meidän molempien sisarukset perheineen – noin 50 henkeä.
Jotta tilanne ei kuitenkaan olisi näin helppo, myös leirin isoset kuulemma tulevat. Heitä on saman verran kuin Jeesuksella opetuslapsia. Heitä varten hankin kaksi leipää ja viisi kalaa sekä vettä, jonka voivat halutessaan muuttaa viiniksi (sokeria, hiivaa, marjoja ja puskan alle porisemaan. T. nimimerk ”kokemusta on”).
 

Jaa

Kommentit (1)

...rippijuhlathan ovat vasta kenraaliharjoitus lakkiaisia varten. Monetkos teillä olikaan niitä tulossa... Hmm. ehkä pitää harkita niitä osakkeita...