Teini talossa

Sirkukseen!

Jaa

Nuoriso on keksinyt uuden paheen. Sen nimi on diabolo ja nimestä päätellen se on jotain saatanallista, kuten nuorison harrastukset yleensäkin.

Ei vaiskaan: kävi ilmi, että se onkin eräänlainen versio jojosta. Se on tiimalasin muotoinen hyrrä, jota pyöritetään kahden kepin välissä olevalla narulla. Sillä voi tehdä kaikenlaisia temppuja ihan niin kuin jojollakin ja kaikkiaan se näyttää aika hauskalta.

Hauskaa on myös se, että tietokoneiden valtakaudella tuollaiset vanhanaikaiset jutut aina välillä tulevat muotiin. Että ihan kädentaitoja halutaan kehittää, diabolohan on eräänlaista jonglöörausta.

Meillä kun on pihalla jo ennestään trampoliini ja nyt sitten tätä jonglööriosastoa ja meikäläinenkin käy pellestä, niin ihan tässä voisi kohta kiertävän sirkuksen perustaa. Vaimo voisi myydä lippuja, me muut esiintyisimme ja lopuksi areenalle tuotaisiin kissamme, joka saisi toimittaa leijonan virkaa. Minä menisin piiskan ja tuolin kanssa samaan häkkiin sen kanssa ja yrittäisin viedä sen murot. Siitäkös syntyisi mahtava ja hurja taistelu!

Tervetuloa kaikki, lippuja voi varata täältä.
 

Jaa

Kommentit (6)

Ei mutta - kyllä kunnon sirkuksessa ehdottomasti tarvitaan kaksi leijonaa! Pistänkö toisen tulemaan teille päin? Meidän sirkukseen näet ilmaantui loppukesästä yksi ylimääräinen "leijona" - olisikohan mahdollisesti ollut jonkun kesäkissa... Kukaan ei ole miirua tähän mennessä omakseen tunnustanut ja nyt yöpakkaset uhkaavat kulkuria. Olen yrittänyt itselleni selittää, etten voi ottaa kissaa hoiviini, koska meillä on jo koira, joka vihaa kissoja ja kulkee jo ennestään matkassa mökillä ja muualla - ja jos vielä kissakin olisi niin tarvittaisiin eläintenkuljetusvaunu. Joka vissiin nyt sitten kohta tarvitaan... Tässä viimeksi kun kisua näin, niin olivat koiran kanssa hempeän näköisinä ja viekkuviekussa ottamassa aurinkoa pihanurtsilla. Eihän semmoista paria voi erottaa - eihän... Vaikka eihän tässä kuviossa mitään uutta ole. Samalla tavalla olen päätynyt jo aiemmin parin orvon hanhen ja muutaman kanin "emoksi"...
Tuota... pelkäänpä... että... köh... Sirkuksemme pärjää ihan yhdellä kisuliinilla... Mutta ajattele myönteisesti: voit perustaa ihan oman sirkuksen, missä on koiria ja kissoja ja hanhia ja kaneja! Vaikka ei silti: meilläkin on tämä koira-asia ollut tapetilla kerran jos toisenkin. Olemme kuitenkin pysyneet kovana. EI enempää sättäystä tähän sirkukseen!
ehdottaisin kolumnistien nobelin saajaksi Roope Lipastia, nää jutut on aina niin hauskasti ja oivaltavasti kirjoitettuja!
Olen Kiisken kanssa samaa mieltä, Lipasti kirjoittaa niin hauskasti, että useimmiten vedet silmissä näitä luen, oikein odotan uutta kolumnia. Jatka ilon helmien jakamista!
MULLE HETI PARI LIPPUA! Haluan ehdottomasti nähdä kuinka joku kuolemaa halveksuen yrittää saada kissalta murot...
Voi kiitoksia kehuista! Se on kyllä totta, ettei kissalta kandee muroja käydä pöllimässä. Huonosti siinä käy. Ehkä me vaan näytetään sitä maailman suurimpana ja laiskimpana kattina.