Teini talossa

Surkea valitus

Jaa

Nyt oli aika hyvä otsikko Hesarin nettisivuilla: ”Ruotsalaisnainen yrittää saada lapsen äitinsä kohdussa”.

Sitä minä vaan, että aika iso kohtu. Pitääkö sinne mahtua vielä kätilönkin? 

Asiaan: olin eilen pelaamassa, kenttä oli vähän sateen jäljiltä liukas ja kaaduin. Selästä kuului kaksi kertaa ruts ja sitten meni jalat alta. Nyt olen kuitenkin pystyssä, mutta tietyssä asennossa tulee sellaista sähköiskua, että sähkömiehen koulutus olisi eduksi. Aika surullista: olisi niin pirusti kaikenlaista, mitä pitäisi saada tehtyä, kuten talonlaajennus ennen kuin tulee syksy ja kylmä.

Vaan ei auta kuin toivoa, että tämä menee nopeasti ohi. Jos vaikka sen aikaa tekisi ihan työtöitä?
 

Jaa

Kommentit (5)

Auts! Pitäisiköhän sinunkin siirtyä harrastamaan turvallisempaa lajia - vaikka tuota... ootas kun mietin... - Sauvakävelyä!!! Mutta kun kerta nyt joka tapauksessa kipinöi, niin voisikohan selästäsi johtaa piuhoilla ja releillä sähköä valtakunnanverkkoon... Ties vaikka meilläkin olisi sitten pienemmät laskut...
Meilläkin olisi kyllä pienemmälle sähkölaskulle käyttöä... Mutta mitä tulee harrastuksiin: pohdin näitä vaarallisuusasioita ja päädyin siihen, että vesikävely sekä vesijumppa olisivat sopivia. Niissä ei voi tehdä kovin repiviä liikkeitä. Vanhukset käyvät myös tuolijumpassa, mikä voisi sopia muuten, mutta kun siinä on aina se mahdollisuus, että tuoli kaatuu.
Ei käy nuo lajit. Niissä voi hukkua ;o)
...jos lastenaltaassa?
Mun kaveri harrastaa intohimoisesti vesijuoksua. Just pari kuukautta sitten se repi siinä olkapäälihaksensa pahasti. Ja joutui leikkaukseen. Just, kun se yritti suostutella mua mahtavaan lajiin! ;)