Teini talossa

Teinikuiskaaja

Jaa

Ootte varmaan kuullu semmosista kuin hevoskuiskaajat? Tai koirakuiskaajat? Kissakuiskaajiakin varmaan on ja ehkä kilpikonnakuiskaajia.

Mutta yksi puuttuu ja sellainen tod tarttettais. Nimittäin teinikuiskaaja. Se olis semmonen, että aina kun teini saa raivarin (vittu en varmaan tuu syömään/siivoa huonetta/auta/ tee yhtään vittu mitään), niin se teinikuiskaaja tulis siivouskomerosta, jossa sitä säilytettäis, ja ottais teinin pään käsiensä väliin ja kuiskais sen rauhalliseksi.

Teinikuiskaajaa säilytettäisiin siivouskomerossa siksi, että eihän sitä voisi kiinteistöstä poiskaan päästää, koska sen palveluksia tarttettais koko ajan. Siis ihan koko ajan.

*

Aamulla teinikuiskaajaa tarvittais heräämisprosessissa, koska se eka raivari tulee, kun on ensin herätetty (joojoo!), minkä jälkeen on herätetty toisen kerran (no vittu olen hereillä) ja sen jälkeen vielä kolmannen kerran (joojoo eksä jo usko) ja lopulta kun on jo liian myöhäistä, raivo siitä, kun ei ole lainkaan herätetty! Tässä vaiheessa kuiskaaja tulisi mukaan kuvioihin ja kaataisi ämpärillisen kylmää vettä teinin niskaan.

Katsokaas kun ei sitä kuiskaamallakaan nyt herranjumala sentään ihan mihin tahansa pysty.

*

Ja myöhemmin päivällä:

Koulun jälkeen keskusteltaisiin Wilma-viesteistä, joiden mukaan teini on häirinnyt kaikin tavoin kaikkea kaikkialla. Ja kun teini sitten huutaa pää punaisena, että se oli opettajan vika ja Jaakon vika ja jonkun muun vika ja että joo joo hän ei tee sitä enää ikinä, teinikuiskaaja otettaisiin taas esiin ja se rauhoittaisi tilanteen.

Syötäisiin päivällinen ja kaikki olisi hyvin.

*

Teinikuiskaajan ammattikunta olisi äärimmäisen arvostettu ja hyödyllinen. Lisäksi niitä tarvitaan jokaiseen teiniperheeseen yksi, mistä syystä työllisyyden kannalta olisi erityisen viisasta ryhtyä kouluttamaan moisia. Alkuun voisi kouluttaa vaikka 300 000 teinikuiskaajaa, mikä ylittää hallituksen työllisyystavoitteet moninkertaisesti. Suomi saadaan nousuun kertaheitolla.

Teinikuiskaajia voidaan alkaa valmistaa myös vientiin, sillä sellaisia tarvitaan kaikkialla. Nykyiset nysväämiset koulutusviennin parissa voidaan unohtaa. Teinikuiskaajista tulee Suomen uusi Nokia.

Koska kyse on hyvin vaativasta ammatista, sen täytyy olla korkeakoulupohjainen. Osa yliopistoista voisi erikoistua kouluttamaan pelkästään teinikuiskaajia. Maisteritutkinto olisi vaatimus, mutta kandin papereilla voisi toimia esiteinikuiskaajana, sillä kyllä esiteinitkin ovat kamalia.

*

Koska olen isänmaallinen mies, ideani on vapaasti yhteiskunnan käytettävissä.

Jo oli meinaan aikakin, että joku keksii jotain järkeä tähän suossa tarpomiseen, jota Suomen tulevaisuudeksi kutsutaan.

Jaa

Kommentit (9)

Hahaa, meille yksi teinikuiskaaja kyllä kiitos :)
Jos on kaksi teiniä niin saako kaksi kuiskaajaa vaikka on vain yksi komero? Saako tähän työllistämistukea, starttirahaa, kelan tukea...
Nyt on hyvä idea!!! Todellakin meillekin yksi kuiskaaja ja heti. Kahta tarvittaisiin, mutta yhteen komeroon saa varmastikin laittaa vain yhden kuiskaajan. Heti eu-säädöksiä laatimaan ja korkeakoulututkintoja oppisopimuskoulutuksella, koska tästä ammattikunnasta on huutava pula ja erittäin akuutti tarve!
Mä niin arvasin, että tää lähtee vetämään!
Oikeastaan tuollainen on jo keksittykin. Sen nimi on Mummo.
Jokainen vanhempi löytää itsestään teinikuiskaajan asettamalla rajat (ne ovat rakkautta). Aineenopettajille opetettaisi enemmän kohtaamista ja pedagogiikkaa pelkän aineenhallinnan lisäksi
Ihanko totta?? ;-)
Ihan samaa mieltä...
Hupsista keikkaa! En siis Elmerin kanssa :D